Friday, August 26, 2011

Shopping Raya lagi!


Mula mula tengok muka tuan punya belog dulu okeh.. hehehe.. saja je buat suspen sket :D Those yang dah biasa ke sini, mesti tau saya bergambar kat mana ni kan? cer teka kat mana?



Ok, random shopping saya compile kan dalam satu entry ni ye sebab malas nak buat satu satu. Gambar gambar kat bawah ni adalah hasil shoppingan di beberapa tempat minggu lepas..



yang ni sudah tentu sampul duit raya dari Alamanda. dapat sampul ni dengan pembelian rm300 keatas dengan 2 resit sahaja. ingatkan dapatlah duit raya ke kan.. rupanya dapat sampul duit raya ni jer -____-



kasut raya yiyen yg ke 3



baju raya yiyen ke 3



baju raya neidal ke2



baju raya yiyen ke4



baju baru neidal. paul frank katanyer



baju untuk anak buahku, si adam :)



baju keww...



baju anak buah mat salleh ku :)



baju adik tersayang nun jauh di perantauan



baju untuk adik ipar tersayang yang juga berada di obersi..



baju baru yiyen lagi. ntah yang keberapa..banyak sangat beli baju untuk dia ni..



last but not least..baju raya neidal! yeay! nanti kita shopping lagi ye yen :) hari tu papa dah shopping seluar raya dia.. esok turn mama pula ok..tak sabar rasanya nak balik ke kampung halaman tercinta ni..almaklumlah tahun lepas beraya kat nganu :)

p/s: jangan muntah ye tengok hasil shoppingan saya.. bukan nak menunjuk tapi just nak share jer.. uolls kan suka tengok i shopping ape..hehe..




No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin