Saturday, April 30, 2011

Another Birthday Pack :)


Ok i know you guys been waiting for this kind of post.. sebab saya pun suka bab creative creative ni.. i mean kalau buat sesuatu party..saya pasti teruja.. ni dia another Birthday pack untuk Neidal yesterday..yang ni saya ada buat lebih sikit lah.. untuk sahabat handai dan kaum keluarga :) sepupu sepupu Neidal yang jauh nun di Sabah pun pasti ku beri..



Comel tak? sticker ni di inspirasikan oleh saya then telah di design oleh Dally from Marryme2u juga..saya memang suka order dari dia sebab cepat sangat dia buatkan order kita ni then siap hantar kat rumah lagi tau!



Birthday pack yang belum diisi..just untuk sesi bergambar dulu..hehe.. actually nak cari kesemua bekas ni yang kaler kuning je..tapi takde..yang ada kesemuanya kalerful je.. saya suka buat dalam bekas ni sebab orang takkan buang bekas ni..kalau guna paperbag, mesti lepas tu nak kena buang kan..thats why..kalau bekas ni boleh diguna semua :)



pandangan sisi



some of the The Birthday packsssss.... yeehaa!!



Ok, oleh kerana ada orang email tanya samaada saya terima tempahan utk Goodies macam ni? pasti saya jawab yes! kan..so sesiapa yang berminat nak tempah..please email me (septembia1409@yahoo.com) on what theme & ur budget okey :) boleh jer i tolong buatkan....wah bisnes pula dia :p haruss!

Love,
MamaYiyeNeidal



Friday, April 29, 2011

Neidal's Birthday Pack


Semalam ambik cuti sempena hari lahir Neidal yang pertama.. saja je nak mengenang kembali saat saat melahirkan setahun lepas :) Sempena itu juga, ada tugasan penting saya kena siapkan.. hehe.. apa dia? gambar di bawah ni adalah jawapan dia..



Ya itulah jawapan dia.. saya bertungkus lumus menyiapkan Goodie Pack Birthday Neidal untuk kawan kawan kat Nursery dia.. Kesemuanya ada 50 packs ye uolls :) OMG! agak lenguh jugalah tangan tangan ni menyiapkan assignment ni..hehe



Walaupun penat, tapi rasa puas hati sangat sebab dapat berkongsi hari bahagia dgn kawan kawan Neidal.. Selain 50 packs ni, saya juga ada sediakan beberapa puluh Goodie packs untuk kaum keluarga dan sahabat handai.. (gambar nanti saya upload di entry seterusnya) Actually tahun ni buat birthday Neidal kecil kecilan je kat rumah.. InsyaAllah kalau ada rezeki nak juga buat birthday dia kat luar. tapi tak pasti lagi kat mana. Nanti nak pikir pikirkan dulu ye.. Masa tak berapa mengizinkan..



Tapi oleh kerana nenekNeidal call saya semalam..cakap buat je lah Birthday Neidal tu sebab umur setahun kan.. his First birthday :) saya pun rasa macam tak best je kalau tak buat.. nantikan takde kenang kenangan.. lagipun yiyen dulu sebulan dah buat dah..then setahun lagi lah.. memang buat :) Tapi saya kekurangan idea mana nak buat birthday dia.. preferable date adalah pada 6 Mei ni sebab kebetulan nenekyiyeneidal nak datang dari Sabah.. U guys suggest nak buat kat mana ye? tempat yang berbaloi & stratergik ok.. then dah ada pakej dia cthnya kat KFC,McD, Pizza Hut etc.. kalau jadi, saya akan jemput semua ye jangan risau :) **Idea please datang**

p/s: Sticker Birthday pack tu i orederd from the one & only DALLY,Marryme2u :) her Design is superb! More update on Neidal's Birthday at Home soon ok :)



Thursday, April 28, 2011

Alzreil Neidal is One year old today!


He's no longer a Baby.. yeah! my Ensemboy is turning ONE today! How fast time flies.. i didn't even realise it..



Alzreil Neidal :)

was born 0n 28th 2010 at 0945hrs,
Weight: 3.48kg, Length: 52cm


Say HI to him my dear followers :)
Thank You..


The story about Alzreil Neidal's name:

p/s: i just find out that Nazril Idrus,Sazzy Falak's husband shared the same birthday with Neidal
OMG! i actually choose this name, ALZREIL because..

1. AL: most of Neidal's cousins got AL infront of their name eg: Alzachery, Aliya, Alzacherina
2. ALZ: because of his father's name is Azlan :)
3. REIL: was born on the month of April
4. ALZREIL: actually it is also inspired by Mr Nazril's name too! ngeeeee....

(I save this name for almost 6 years because i already choose this name before Yiyen was born. At 7 month pregnant of Yiyen,Doctor said i will get a Baby Boy confirmed by a scan by O&G Specialist that time.. but GOD is Great..a second after i deliver Yiyen..and the Doctor showed to me...asking me to say his/her gender..i was like...OMG! it is actually a GIRL (Yiyen)
**terus menangis**

ok ok..today i will reveal what is Yiyen's name actually if she is a BOY :)
this is the name that i chose and i already save it in my message draft handphone before i deliver my 1st baby 7 years ago (2004)..


"IZZ ANIQ NAZRIL"

*what a history* cool aite?




Wednesday, April 27, 2011

Creative Genius Prints!



Hi! Just wanna share with you guys if you're planning
a Birthday Party for your love one,
Do drop by to CGP's Website down here ok...

http://creativegeniusprints.com/

They have a lot of stuff to make your Birthday a memorable one :)
believe me!

p/s: 2 more days, Neidal will turn 1! can't wait!

Love,Mamayiyen

Sunday, April 24, 2011

Busy Bee :)

Hi guys!!
It was a busy & tiring week for me..
So many story to tell u guys but i have no time & the
internet connection was superslow :(

I am sure will update this blog as soon as everythings settle
owkay :)

p/s: ensemboy is turning 1 this coming 28th of April..

Love Love Love, Mamayiyeneidal :)
via iPhone

Friday, April 15, 2011

yiyeneidal.com and photoshoot


My Cutie Pie & My Honey Bee :)
Alzreil Neidal was born on 2010 & Nureen Aleesya on 2004

terserlah perbezaan warna kulit mereka :)

Ok hari ni seperti dijanjikan. saya nak ceritakan dimana saya buat photoshoot untuk gambar kedua kesayangan saya ni. Ianya terletak di dalam Sunway Pyramid Mall & the Studio called 2046 InDStudio :) sebenarnya dah lama nampak studio ni tapi belum ada masa nak buat photoshoot. Oleh kerana hari tu agak free,saya pun decide nak mengabadikan gambar si ensemboy ni untuk umur setahun dia.walaupun masa tu dia masih 11 bulan lebih tapi dah dekat dah setahun kan..muka tetap sama jer :p

They have a lot of package dan yang best sekali sangat murah! pakej yang saya ambil ni tak sampai RM100 pun..Gambar pun cantik siap bagi CD copies of the photos,ok lah kan.. Ada juga package utk Family siap dengan Frame lagi.nanti harus nak :)

Selain Sunway Pyramid, 2046 InSTudio ni ada juga cawangan kat Berjaya Times Square. Kat Sunway Pyramid ni kecik jer studio dia tapi they all sangat peramah.suka buat photoshoot kat sini! memang pandai mengambil hati saya ,Yiyen & Neidal..The package yang saya ambil ni actually for Neidal seorang,tapi dia bagi saya & Yiyen masuk sekali ..best kan..

Ok kalau nak ketahui lebih lanjut pasal 2046 inDStudio ni,boleh ke their website kat SINI dan their FB kat SINI ok.Saya just nak promote dan memang takkan dapat any discount pun with this write up.saya tulis ni sebab saya puas hati dengan their Service :)

Thanks once again 2046 InSTudio! We'll meet again soon!

XoXo
Mamayiyen.

Thursday, April 14, 2011

Berjalan sudah dia :)


Aduhh..lupa nak update pasal si ensemboy ni.. Ensemboy dah berjalan 5 langkah pada 8hb April lepas.. iaitu 20hari sebelum dia berumur setahun.. hari ni dia dah berjalan berlangkah langkah ye. Happy sekali tengok Neidal berjalan. Seperti hero gittew..asyik nak jalan jer dia ni..




Habislah nanti mama dia nak mengejar :p OMG! Kenakalan agak terserlah bila Neidal ni suka sangat gigit benda benda kat mulut dia then taknak lepaskan..hari tu kalau ada benda dalam mulut dia pun dia takkan lepaskan..dia akan terus melangkah sambil gigit benda tu :) kiutkan..

Love you Ensemboy!



Mari mengemas :)


Ok, sempena hari cuti hari ni.. beta agak rajin untuk mengemas rumah dan apa apa yang patut di rumah :) assignment untuk membersihkan Peti Sejuk tercapai juga akhirnya. Gambar peti sejuk dah upload kat twitter..so tengok kat sana je la yer.. Sebab ada misi lain lagi beta nak cerita kat sini..hehehe..



Ni lah assignment kedua beta :) mengemas, mengumpul dan menyusun Koleksi Tupperware ku yang selalu tak tersusun ini. rasa best je bila dah kemas macam ni..



Arrange ikut kaler tapi tak semuanya sama kaler pun.. selalunya makanan yang di isi dalam Tupperware ni adalah makanan yang cepat 'lemau'.. sebab as uoll know.. tupperware kan penyelamat agar makanan masih rangup walaupun seminggu :)



Apa lagi uolls jomlah kita mengumpul Tupperware sesama ye.. lagi satu, Tupperware sedang buat promotion sekarang.. sila KLIK DISINI kalau nak ketahui lebih lanjut mengenai Tupperware One Touch ini.. Ada hadiah Samsung Galaxy Tabs uolls!



Entry pasal Rice Dispenser ni i ada buat hari tu.kalau nak baca KLIK DISINI. Then bekas air tu memang best! senang nak isi air sebab tempat nak refill air tu sebesar Gajah :p



Misi mengemas hari ni di ikuti pula dengan menyusun botol botol air Yiyen.Ada 7 semuanya.satu kat belakang tak nampak..hari hari pergi sekolah, tukar tukar botol air katanyer.. Ada yang beli sendiri, ada yang dapat hadiah :) Last but not least, nak juga hapload gambar Fridge Magnet walaupun dah pernah buat entry pasal ni hari tu..kalau nak baca balik KLIK DISINI saje jer nak share sebab dah susun balik :)




Ok lah..uolls yang ada collection Tupperware, jangan malu jangan segan share dengan Mamayiyen okeh! nanti i share kat sini collections uolls tu k..Tata titi :)


Wednesday, April 13, 2011

Iklan hari ini.. Jom ke Jari Spa!


Jom ke Jari SPA!

MAD - RM55 FOR HERBAL BALL THAI PACK AMAZING SPA RITUAL + FOOT SCRUB + FOOT SPA AT JARI SPA

Kerja seharian menyebabkan kita rasa penat dan stress kan.. bila ada masa atau cuti tu, jomlah kita sama sama memberi 'Rewards' to ourself dengan membeli voucher ni then ke Jari Spa ok! kalau nak dapatkan deal tu KLIK DISINI ok! RM55 jer instead or RM300!

RM55 instead of RM300 for Herbal Ball Thai Pack AMAZING Spa Ritual + Foot Scrub + Foot Spa at Jari Spa, Solaris Dutamas - Duration 90 minutes [82% OFF]

MAD Deal of the Day: RM55 instead of RM300 for Herbal Ball Thai Pack AMAZING Spa Ritual + Foot Scrub + Foot Spa at Jari Spa, Solaris Dutamas. (Duration 90 minutes)

Lovely bowls of bath. These traditional Balinese masseuse will knead your stress away. Feel relaxed to the tip of your finger!


Do be sure to bring your friends along too and be rewarded with every purchase!

Saturday, April 9, 2011

Entry makan makan


Minggu lepas adalah minggu makan makan bagi saya :) manakan tidak gambar dalam entry ni semuanya makanan je.. Gambar di bawah ni sudah pasti menggugat keimanan orang orang yang nak berdiet kan..



Daim Whole cake ni adalah Birthday cake adik saya Yohana 2nd of April yang lalu.. Dia cakap dah selalu celebrate dengan kek SecretRecipe.. so kali ni dia nak kek Daim pula..Good Idea Cheng! Did you guys know that we can buy this Daim Whole cake kat kedai Ikea yang kat sebelah jual sausage bun tu? alah kat depan tempat cashier Ikea tu.. RM25 je uolls!! Puas hati dapat makan kek Daim tanpa ke Ikea :)



Ni Birthday treats si Cheng Cheng untuk we olls sekeluarga..oleh kerana tak dapat join dia celebrate her Birthday at RedBox The Curve hari tu, dia belikan we olls Dominos Pizza ni..Thank You Cheng! terus terliur tengok gambar ni.. makan pizza dengan air Sprite memang sedap!



Ni pula McDonald Voucher yang saya dapat masa beli lunch kat Mcd hari tu..boleh redeem before 31st of March je.so apa lagi hari tu bila perasan voucher dah nak expired..me & yiyen cepat cepat meredeemnya..Beli minimum RM5 purchase,FREE 2 Big Breakfast! sape taknak kan..harusslah nak!



Sebelum makan Breakfast tersebut.yang RM5 tu, i beli Hot Pancake jer..



Haaaa! ni lagi seronok.. Kek Lapis dari Sarawak yang telah di angkut oleh adikku si Cheng Cheng. Diakan dah pindah Sarawak sekarang..so masa dia datang KL hari tu,dia tapaukan saya dengan 4 jenis kek lapis ni..paling sedap kek lapis cheese yang first time saya makan..sedap gilak!



pandangan atas kek lapis



Siap packing dalam kotak.. terbaekk dari ladang kek Dayang Salhah ni :) Kek lapis dia ni memang sangat Femes kat Sarawak..



Owh ya..ni ada satu iklan nak buat..uolls dah pernah cuba tak roti Soft Roll Gardenia Delicia ni??
Aduh sedap banget okeh! Kalau tak percaya silalah beli..murah je Rm0.90.. saya suka sangat sebab dalam dia ada rasa macam buttermilk.. nyum nyums.. gambar last pula ada kat bawah ni..
.
.

.
.

.
.

.
.

.
.

.
.

.
.

.
.

.
.

.
.

.
.

.
.

.
.

ni dia..







biskut kecil comel kegemaran yiyen.Like dotter like mother betul lah Yiyen ni sebab masa kecil saya pun minat makanan ni :) sape tau apa nama biskut ni??

oklah..itu je entry pasal makanan saya buat masa ni.. nanti kalau ada makanan best best saya post lagi..uolls yang ada cerita pasal makanan, marilah share dengan saya..


Thursday, April 7, 2011

Anak Mama!


Comel tak yiyen? awww...puji anak sendiri katanyer :p Saya bukannya apa..oleh kerana dah lama tak bergambar studio..Sabtu lepas bawak anak anak bergambar studio kat Sunway Pyramid.. Si encemboy pun ada tapi sabar ye.i kena post satu satu gambar diorang ni..kang jeles pula Yiyen.. yiyen cakap kat iPhone mama semua gambar Neidal..mana aci! ok ok nanti mama ambil gambar yiyen banyak banyak ok.. dia tak tau sepanjang umur dia 6 tahun tu semua gambar dia kat kamera dan handphone saya :) Yiyen yiyen..


Nureen Aleesya Bt Azlan


Ecewahhhhhhh! ada banyak gambar sebenarnya tapi dia pilih gambar ni.cute katanyer.. gambar adik dia pun dia yang pilih.. oklah itu je nak citer..nanti i bagitau kat mana dan berapa harga pakej photoshoot ni..inilah dia barang yang saya amik masa gi Sunway Ahad lepas tu..gambar gambar yang telah siap di print..lepas balik dari Birthday Sofia & Syafiq tu :) hehehe.. Gambar shoot Sabtu then Ahad dah boleh amik! Terbaekk bukan..


Wednesday, April 6, 2011

Thank You Nuffnang!


Hati gumbira tidak terkata. memulakan dunia blogging ni sebenarnya dulu adalah bertujuan untuk suka suka. Disinilah tempat mencoret peristiwa peristiwa indah untuk dijadikan kenangan :) baru je setahun lebih mendaftar sebagai ahli Nuffnang ni sebenarnya..



Tup tup dapat payment dari Nuffnang.Thank you so much Nuffnang for giving me a chance menyebarkan iklan iklan kamu.. I'm glad i found You!



Payment tak seberapa tapi sudah cukup buatku gumbira :) sebenarnya dah dapat beberapa minggu dapat cek ni tapi baru nak cash kan cek ni esok.. by the way..banyak kali nak pergi Event event Nuffnang ni tapi tak pernah berkesempatan. Bukannya apa, Nuffnang selalunya buat event pada malam hari..saya susah sikit nak pergi sebab no baby sitter at nite :( kalau Admin Nuffnang terbaca entry ni..sudi sudilah membuat event di siang hari ok..Toche...



cek dari Nuffnang :) sengaja di letakkan rantai Yiyen tu..kasi kaver sket jumlahnya..hehehe.. sape sape blogger yang belum mendaftar dengan Nuffnang lagi,mendaftar lah ye.banyak keistimewaan yang uolls akan dapat :) Thanks once again Nuffnang! Love ya!!

Tuesday, April 5, 2011

Bau Kedai :)


Ewah ewah...ada bau kedai ek? hehehe.. ni sebenarnya papan luncur baru yiyen..beria ia sangat dia nak saya belikan untuk dia papan luncur ni..sebab katanye nak pegi Sunway Lagoon. Tak tau lagi bila nak pergi ke sana..tapi dah suruh belikan.. Ataupun yang sebenarnya dia suka dengan gambar kat papan luncur ni? hmmmm tak tau lah.. yiyen ni kalau gi jalan jalan dengan dia..mesti suruh belikan at least satu barang untuk dia baru puas hati :p



tapi memang cute kan.. papan luncur ni murah je..tak sampai rm20 pun..beli kat Sunway Pyramid..ok itu barang yiyen..gambar kat bawah ni milik saya :)


-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-





Sandal Baruuuuuuuuuu! yahooooo! 1s time pakai jenama lewre' ni..tapi terus jatuh hati.selesa yang amat..Hari tu ada baca review KakRed kat blog dia pasal jenama Lewre' ni..so saya pun try lah..ternyata benar kenyataan nya dan selesa :) ni pun di beli di Sunway Pyramid yakni rumah kedua ku.. :) uolls cubalah try test beli jenama ni..pastu bagi review kat blog saya ok.. tata!



p/s: PreLoved watches ada di SINI (Guess, Ellesse, Titus)

Monday, April 4, 2011

Sofia & Syafiq Mickey Mouse Birthday!


Last week saya dapat jemputan from Siti Fatimah (mummy & daughter) untuk ke majlis Harijadi anak dia Sofia & Syafiq.. Kebetulan 3hb April ni saya cuti, so saya pun bagitau dia yang InsyaAllah kami akan datang sebab dia nak rsvp before 23rd of March.





Ni gambar kami masa dah nak bertolak...masih kat rumah lagi ni..harus ambil gambar dengan ensemboy sebab sama kaler baju :) Tema Birthday semalam is Mickey Mouse..thats why pakai baru kaler merah, hitam & putih.



Bertempat di The Club, Bukit Utama..dekat dengan One Utama, kami di sambut oleh dua banner di depan pintu tempat majlis harijadi tu di adakan.. Cute kan.. banner Mickey Mouse gittew!



Yiyen teruja, mama dia pun teruja sebab memang happeninglah birthday party ni..siap ada Helium baloon yang berwarna merah, hitam & putih mengikut tema birthday.. centrepiece table pula siap ada bunga Carnation kaler putih & merah! saya kan suka mendeco deco ni..thats why alert pasal semua ni :) masuk ke sini..terus nampak ramai bloggers.. sebenarnya nak juga bergambar dengan they all tapi segan lah pula..jumpa juga dengan Yaya,LadyImran etc..tapi tak sempat nak bergambar.. nanti kita baca entry diorang ye..kalau adalah.. then kalau ada blogger yang datang ke sini semalam..silalah tinggalkan link uolls kat sini..boleh berkenalan kan :)



The table set up pun terbaekk..i betul betul pasti yang table set up ni by my favourite CreativeGeniusPrints sebab saya dah tau dah kalau decoration they all mesti superb! tak sempat pula jumpa pemilik CGP ni sebab ramai sangat orang semalam.segan pula nak tanya yang mana satu Zatul sebab selalu dealing melalui email je dengan dia :)



See.. siap ada sugar cookies lagi..complete semuanya bertemakan Mickey Mouse! I like! nanti kita baca entry Siti pasal siapakah orang orang disebalik tabir untuk kesemua decoration & foods masa Birthday ni ok..saya pun nak tau juga..



Personalised mineral water pun ada..



Cupcakes & lollichocs



Welcome signage at the table



Personalised Chocolate bar pun ada..



Sugar cookies lagi..oleh kerana saya suka, amik gambar dua kali :)


Mini cheesetart & candies..



Ok this is the table set up.. Kelass kan! suka sekali..masa ni kek tak di letakkan lagi kat atas meja tu..bila nak nyanyi baru they all letak rasanya..kek pun cantik tau!



Yiyen ni memang kalau bab bergambar memang dia suka.. siap tarik belon tu turun untuk take photo katanyer..pastu lepaskan balik..



Ok yang ni versi bergambar berdiri dan saya ambik gambar dari bawah supaya nampak gambar belon kat atas tu.. uolls spot tak baju Yiyen?? Baju tu saya baru beli masa dapat invitation ke Birthday ni.. suka T shirt ni sebab Simple tapi meaningful *Minnie miss you* siap ada kaki minnie yang kaler pink tu..



Thank God Neidal tak meragam banyak masa birthday party ni berlangsung..lentok je dia duduk dalam stroller ni..suka sangat! Warna stroller dah sama dengan baju dia.. hehe..


siti & syafiq

Yeah..nilah dia mak kedua orang birthday Girl & birthday Boy tu..Siti Fatimah nama dia..Thank you so much for inviting us to your daughter's & son's birthday dear! saya memang suka ke Birthday party..boleh makan makan dan Yiyen pun Happy! hehe..



Sofia the Birthday Girl :)



The food was nice..i think it was prepared by The Club kan Siti? masa nak ke sini,sebenarnya saya dah makan Domino's Pizza..adik i si Yohana tu belanja sebelum flight dia balik ke Sabah, so bila sampai sini, perut dah kenyang.. tak boleh nak makan banyak sangat :)



Yiyen dengan banner dekat dengan tempat makan iaitu bersebelahan dengan Swimming Pool.. Yiyen terus nak mandi swimming pool masa ni..tapi saya cakap dengan dia kalau nak mandi..kena bayar :p tak prepare lah nak mandi mandi masa ni yen..swimming suit pun tak bawak masa ni..next time ye yen..



si ensemboy..sideburn dah cucuk telinga :p



Gambar ku agak kelam di situ..sebab bertentangan dengan cahaya..yiyen yang snap ni..



Neidal cuba nak minum Personalised mineral water tersebut..hehe..how cute..



Hoyeah! bergambar dengan Blogger famous cik puan Filla kita :) wah! macam dah lama kenal katanyer.. yang sebenarnya dah pernah jumpa masa Neidal belum lahir lagi..tapi oleh kerana selalu mengikuti blog dia..tu yang rasa dah lama kenal kan filla :) Neidal & Aamani ni beza dalam 2 bulan tapi Aamani lagi nampak debab dari Neidal..comel je Aamani.. Acih pula masa ni malu malu nak bergambar bila ku ajak bergambar dengan Yiyen..



mama & ensemboy
photo taken by yiyen



cake cutting session



Syafiq is so cute trying to cut the cake..



Dah nampak dah cake tu? cute kan! jap nak bagi gambar yang lagi jelas..



This is for Sofia



This is for Syafiq..niceee!



Yiyen sedang mengambil candies yang sedap ni..saya pun tak tau nama dia tapi memang sedap! oh btw..teruna hensem disebelah yiyen tu adalah anak kepada photographer hebat EyesOfGrace.. tak sabar rasanya nak tengok gambar gambar tersebut manatau ada gambar i terselit..sebab gambar gambar dia memang superduper terbaekk! kalau tak caya jom tengok kat SINI



Eh saya ambik 2 kali rupanya Personalised choc bar ni..hehehe..upload je lah..



Sugar cookies versi Minnie Mouse..



The present..yang ada papaerbag CUIR tu saya yang bagi..*ehem* nak jugak bagitau.. :p



Most supporting parents pun dapat hadiah tau.. tapi saya tak tau sape yang dapat sebab kami balik before the event end..masa tu dah dekat pukul 5pm..masa tu.kami datang dalam 3.40pm.. kena rushing ke Sunway Pyramid lagi sebab ada barang nak amik..hehe..nanti i tell u guys ape dia barang tu ye..



*Son of a Gun* the most eligible Bachelor masa tu..kuikuikui! hensem tak dia? hehe..puting tu juga lah yang menjadi pujaan hati dia..ish ish ish! yang penting SideBurn dah panjang okeh..



Yiyen dapat Lucky Draw no 07. sengaja pilih no 07 sebab sama dengan plate no kereta :)



Hadiah Lucky Draw tersebut.. yiyen suka sebab dapat tabung Mickey Mouse..



Nak balik dah time ni..wajib bergambar di depan ni ye.. me & neidal is wearing RED, Yiyen & her papa wearing Black.. gambar papa takde di sini sebab dia sangat pemaluuuuu :p (yang sebenarnya dia malas nak bergambar *takpahamdenganlelaki*)



Dalam kereta.. snap apa yang di bawa pulang..ok thats all cerita pasal Birthday Sofia & Syafiq.. Siti if you reading this.. hope sofia & syafiq suka present tu ye..semua bertema kan Mickey & Minnie juga :) Thank you once again for inviting us! Love all the concept !


Who's birthday next??

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin