Thursday, April 14, 2011

Berjalan sudah dia :)


Aduhh..lupa nak update pasal si ensemboy ni.. Ensemboy dah berjalan 5 langkah pada 8hb April lepas.. iaitu 20hari sebelum dia berumur setahun.. hari ni dia dah berjalan berlangkah langkah ye. Happy sekali tengok Neidal berjalan. Seperti hero gittew..asyik nak jalan jer dia ni..




Habislah nanti mama dia nak mengejar :p OMG! Kenakalan agak terserlah bila Neidal ni suka sangat gigit benda benda kat mulut dia then taknak lepaskan..hari tu kalau ada benda dalam mulut dia pun dia takkan lepaskan..dia akan terus melangkah sambil gigit benda tu :) kiutkan..

Love you Ensemboy!



2 comments:

  1. ngo cute betul neidal ni mcm rupa kau jgk

    ReplyDelete
  2. thanks ati..anak anakmu pun cute bah :)
    bila due yg no3 ni? xsabar mo tgk..
    suda scan?

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin