Saturday, February 22, 2014

Dad & Operation Last Wesnesday


Dear friends & family,


Dad is inside the Operation Theatre right now. 

This is what the specialist told us last Sunday on what procedures / operation they've plan for DAD.


1) Rigid bronchoscopy.

2) VATS

3) kiv Thoracotomy


Being a staff nurse, works in operation theatre for almost 13 years & knew a lot about surgical complication makes me feel so nervous +_____+ especially the no 3) procedure. ICU backup if they do the 3rd pocedure. Eventhough it is only a 'kiv' , it's really scares me. 


Trying my very best to let dad know what he'll going thru today ( the operation procedure etc ) 



But i know, dad is a very strong person. Inside & out. 


*tears falling*





Sent from my iPhone

Saturday, February 15, 2014

Neidal's OOTD

Harini balik kampung lagi. Bagi emotional support untuk ayah. Keadaan kesihatan ayah masih belum betul2 pulih. Hopefully selepas ujian pemeriksaan invasive ini, dah tau punca.

InsyaAllah..

Baju yang Neidal pakai untuk naik aeroplane. Excited nak naik aeroplane katanya. Dalam 2 bulan, dah 3 kali balik Sabah. Semoga dipermudahkan segalanya.

Amin ya Rabbil Alamin..

Wednesday, February 5, 2014

Neidal new leather shoes!



Salam Rabu semua! 
Nak share untuk sesiapa yang ada anak kecil terutamanya anak lelaki & nak pakaikan diorang kasut trendy macam ni, bolehlah ke kiosk LG floor, Sunway Pyramid ye. Depan Aussino je. Sebelah eskelator LG tu. Ada banyak kiosk kat sana, nanti uolls mesti jumpa kiosk Bambino's ni. Confirm.

Yang ni saya belikan utk Neidal. Harga rm39.30 skrg. Before discount is rm49.90. Full leather ye. Cow leather jangan risau uolls. Excited gila masa jumpa kasut ni haritu. Sebab kasut ni ringan, sesuai untuk budak. Pastu macam trendy je bila pakai. hehe.. 

So sesiapa yang nak tengah mencari kasut macam ni, pegi sekarang sementara masih SALE! 

Good luck uolls.




Sent from my iPhone

Lookback



Salam semua,

lama nya tak berbelog.

Harini nak share something dari Facebook.

Hopefully Link ni boleh klik.

https://www.facebook.com/lookback/

Ni actually Flashback dari saya mula2 join Facebook sampailah sekarang :)
Uolls boleh klik link diatas untuk tengok ok. Thank you.

Jap lagi saya update banyak2 & harini memang sengaja tukar Font baru. harini je, hehe..

Stay tuned! 


p/s: Dad is getting better. Sekarang nak tunggu result Biopsy dari Doktor lagi. Hopefully takde apa2.



There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin