Thursday, October 23, 2014

Jom beli kat EAT SLEEP SHOP !


Hello Lovelies..


Harini nak promote satu butik best. You guys yang nak beli barang barang branded mcm Handbags, jam tangan yang original & murah berbaloi baloi, boleh pegi direct ke butik EAT SLEEP SHOP kat Seksyen 7, Shah Alam ok. Sape tau mana Butik Calaqisya, butik ni terletak kat kedai deretan blkg Calaqisya. Berhadapan dgn Hospital Shah Alam yg baru nak siap tu. Senang je nak cari.



p/s: This is actually my Birthday present yg saya pilih sendiri ( kelas kau Jah! ) from my mom & sisters ♥️♥️ Thank u Ma, Kats & Cheng. hehe..


So, Lets EAT! SLEEP! & SHOP!






Sent from my iPhone

Thursday, October 2, 2014

Oktober Sudah !

Salam Khamis semua,

Lama sangat tak update kat sini kan. Ada yang rindu tak? hehe..

Akak kan selalu sibuk sekarang. Sibuk dengan kerja, dengan keluarga , sibuk shopping :)

Apa - apa pun, semoga dipermudahkan semua urusan kita ye. Amin ya Rabbal Alamin..

Sayang selalu,
Mamayiyen + neidal ❤️
There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin