Thursday, October 23, 2014

Jom beli kat EAT SLEEP SHOP !


Hello Lovelies..


Harini nak promote satu butik best. You guys yang nak beli barang barang branded mcm Handbags, jam tangan yang original & murah berbaloi baloi, boleh pegi direct ke butik EAT SLEEP SHOP kat Seksyen 7, Shah Alam ok. Sape tau mana Butik Calaqisya, butik ni terletak kat kedai deretan blkg Calaqisya. Berhadapan dgn Hospital Shah Alam yg baru nak siap tu. Senang je nak cari.



p/s: This is actually my Birthday present yg saya pilih sendiri ( kelas kau Jah! ) from my mom & sisters ♥️♥️ Thank u Ma, Kats & Cheng. hehe..


So, Lets EAT! SLEEP! & SHOP!






Sent from my iPhone

4 comments:

  1. Hi dear...crossed to thi blog and really familiar with this name.Sabahan ya?Pernah skolah Di SEMEKAR ka?Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Ranau?Rasanya mcm kita pernah jd classmate.Ur name such unique one...sbb tu ingat. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ayu,
      Yes i am Sabahan.. memenag pernah sekolah sekejap di SEMEKAR dulu. hehehe

      Kita classmate ka? waaa....what a small world :)

      Nice to meet u again.

      Delete
  2. Salam kenal ! Saya dari team Kumpulbagi.
    Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin