Wednesday, January 30, 2013

Mata oh mata!





Nampaknya xboleh lagi update pasal trip mandi manda kita hari tu.

Semalam kita gi jumpa Doktor sebab sakit mata. Actually dah rasa pedih mata sejak Sabtu petang lagi tapi abaikan je sebab masa tu xdelah pedih sangat. Bila pagi selasa bangun nak gi keje, mata melekat langsung xboleh buka sebab banyak taik mata +____+
Pagi tu juga gi jumpa Doktor kat Hospital Putrajaya.

Dan Doktor cakap saya kena CONJUNCTIVITIS & Doktor bagi 3 hari MC. Doktor cakap, kalau mata xok lagi, kena datang balik jumpa dia. Sob sob. Mata pedih.. T_____T

Doktor bagi ubat titis antibiotik kat mata. Tapi bila titis kat mata, tekak kita terasa ubat tu pahit :( Kita Tasuke..

Uwaaaa... nak Handbag!! #Tetiba :D
Persoalannya sekarang, kita nak buat apa kat rumah 3 hari ni? Hmmmm...



Monday, January 21, 2013

Misi mencari baju renang :)





Wah! tajuk nak cari baju renang, tapi gambar lain. hik hik!

Ni actually memang dalam fitting room masa nak try baju renang tu. Alah.. baju renang muslimah ye uolls.. bukan yg seksi meksi tu :D

Masa ni yiyen tolong pegang baju tu, lepas camwhore, baru saya try baju2 tu. Xsabar nak berenang hujung minggu ni. yahoo!!

Iolls dah beli baju renang yang ada Love ❤❤❤ gittew. Awwww!! Nanti i update lagi hokey..

Tata..

Ootd / Wiwt:

#L_adorn, #H&M , #Yogapants #Grendha #Longchamp


Saturday, January 19, 2013

Hello!





Lama gila tak update blog kan. Rindu tak dgn iols? hehe..

Just nak bagitau 2013 Resolutions tahun ni, nak jadi terbaik diantara yang terbaik. Pastu nak handbag baru pleaseeeee...

Ok, itu jer nak citer hari ni. Penat nak taip banyak2 sebab baru balik keje pagi. Huargggghh ( menguap )

Tidur dulu ye :) byezzzzz...


Wednesday, January 2, 2013

2013 is here!








Salam tahun baru semua..
Walaupun dah 2hb hari ni. Masih sempat nak wish uolls kan.. Happy New Year 2013 untuk semua pembaca tegar Blog Mamayiyen ok.

Semoga uolls semua dimurahkan rezeki & diberikan kesihatan yang berpanjangan olehNYA.

Nak tau apa azam tahun baru saya? Atau wishlist saya tahun 2013 ni? hmmmm... nanti kita cerita dia lain chapter ok.

Tengah keje malam ni. Nasib baiklah hari ni tenang sikit di tempat kerja berbanding 2 hari sebelum ni. Ok uolls.. selamat berkerja esok & selamat mendaftar anak2 ke sekolah esok ok. Tata..


p/s: my shawl by L_adorn . And i am sure u guys gonna Love❤ it! Sebab my BFF yang jadi model L_adorn sekarang. hehe..



There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin