Monday, November 7, 2011

Our Masquerade Anaesthesia Nite HPJ 2011


Ok, seperti yang di janjikan.. inilah dia entry tertangguh selama dua minggu lepas.. so sorry guys.. kebizian sekali kerja sampai nak upload gambar banyak banyak pun tak dapat.. Event ni memang setiap tahun our Department akan adakan.. samaada Anaesthesia Nite or Family Day.. So tahun ni they decided nak buat Anaest Nite juga.. so saya terpilih sekali lagi untuk menjadi AJK.. gittew! *ehem* . Event diadakan di Hotel Equatorial Bangi - Putrajaya pada 22hb Oktober yang lepas :)




Mula mula sekali gambar Mamayiyen ok.. kata harusss..haruss lah gambar first kan.. hehehe... masa ni baru habis bersiap nak turun ke hall untuk event.. sempatlah juga suruh Yiyen amikkan gambar.. Neidal & papa tak join malam tu.. papa willing to jaga Neidal.. sebab nanti riuh pula majlis katanyer..




Ni dia Cik Baz kita.. dia pun ada blog sebenarnya tapi dah lama tak hupdate! buzy lettew! ok move on..




Yiyen mengikut tema sekali! siap ada clutch sendiri tu! kaler silver lagi :)




Me & Baz. sekali sama mask daa!




Ni Doorgift kami and also the trophy untuk Miss Anaesthesia dan Mr Anaesthesia malam tu :)
Bab ni i yang uruskan..dah biase katanyerrr.. hehe..



Me & BFF




Dengan Baz lagi di pintu masuk utama malam tu.. Baz memang tinggi ye jangan heran :D




Irma & Rosni.. Ni semua AJK ni.. AJK ada dua meja hari tu.. diorang incharge pemberian hadiah malam tu..




Our Pengerusi Anaesthesia Nite hari tu Dr. Z with Dr. H so loving couple that night!
woohoo!!




With Irma.. gambar ni saya dah upload hari tu kan.. tapi nak upload lagi.. hehehe..




The VIP's Doorgift.. Doorgift all prepared by me & some of the ajks..




Me, bff & her husband :)




Nice dress bff!! Love the striking colour of Yellow!




Dr. Maz with her mask!





Me!!




My heels that nite!! nice and comfy i tell you!




The doorgift :) tapi dalam dia coklat biasa lah.. ni i yang tambah tambah dengan Patchi.. hehehe.. Its a personalise tin. you can put whatever you want! can email me if you wan to order this ok :)




Before the event.. ni dalam bilik Hotel lagi.. saja snap snap.. tudung tak berapa betul lagi tu.. pastu adjust balik :)




The Table Set up by Hotel Equatorial Bangi..




kami sekali lagi :)




Dengan Baz dua kali lagi.. hehe.. banyak sangat masa terluang ni ..AJK kan.. so datang memang awal nak uruskan semua ni.. jadi masa untuk bergambar memang banyak!




Syai with her nice dress!! tengok housing handphone dia!! sedondon dengan baju!




This is my clutch! match with my Terquoise dress.. nak cari match kaler dengan kasut actually tapi tak jumpa.. so jumpa yang ni.. terus rembat!




Masquerade Nite Theme!! walla!!
I bought the mask from SACC Mall, Shah Alam.



The AJKs! Lady behind the mask!!




Irma Zura. sama tema kaler baju kami malam tu :)





Gambar AJK lagi.. Photographer professional ada malam tu.. yang ni guna cik iPoon saya jer.. that's why tak berapa wide gambar dia.. tunggu gambar yang lagi cantik ok..




Sebelum balik with bff.. nak juga bergambar atas pentas katanyer..




Board Event hari tu kat Equatorial Hotel Bangi - Putrajaya




Me, syai & Irma. gambar ni dah upload kat instagram thats why jadi kecil macam ni.. kalau nak follow saya kat instagram, same id name dengan twitter saya ok @nooryatitawith . haruss add :)




Yiyen masa dalam bilik Hotel..




Yiyen pun pandai amik gambar sendiri! woo!! mask yiyen pun beli dari SACC MAll juga!




Ok gambar first gambar saya.. haruslah gambar last pun sayeee.. hehehe.. ok that's all.. bila dah dapat gambar dari our official photographer, nanti saya update lagi ok..

Guys, do enjoy the picture ok..

Xoxo,
Mamayiyen



4 comments:

  1. cantek mamayiyen mlm tuh....gorjes gi tuh....

    ReplyDelete
  2. Hi Shida..
    Thank u for the praise :)
    biasa biasa je pun..
    hehe..

    ReplyDelete
  3. hi sis...serious dress lawa...mane nak cr dress mcm ni eh...

    ReplyDelete
  4. Hi suraya.. thanks ye..
    dress ni adik saya belikan dari Kuching, Sarawak :)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin