Wednesday, May 6, 2015

Go Shop Launch Event!

GO SHOP!
Ada PC, Ada Tablet, Ada TV, Ada Fon, BOLEH BELI! Tu dia.. tagline Go Shop.

Siapa yang tak tahu pasal ni, memang lah bukan digelar Shopaholic lah kan! hehe..
Dibawah ini, adalah sedikit sebanyak huraian mengenai Go Shop :

Go Shop ialah cara terbaru dan menarik untuk kita membeli pelbagai barangan dari elektrikal, elektronik, perkasan rumah, dapur, fitness, kosmetik dan macam-macam lagi dimana-mana sahaja selama 24 jam sehari, 7 hari seminggu. Semua ini boleh dilakukan melalui saluran Astro 118 ataupun laman web Go Shop di www.goshop.com.my.

Apa yang lebih menarik dan memberi pengalaman shopping yang berbeza ialah terdapat demonstrasi produk-produk di Go Shop kepada pengguna berdasarkan ciri lifestyle yang bersesuaian dengan kita.




Minggu lepas telah dijemput sekali lagi oleh Astro dan Nuffnang, untuk menghadiri preview Go Shop bersama Blogger Malaysia untuk mengenali dengan lebih dekat lagi saluran Go Shop ini.





Bersama Blogger jemputan yang sememangnya femes di Malaysia, iaitu BeautifulNara, KasihAleeya, EllyInWonderland dan KampungBoyCityGal.





Contractor baru Astro. Teehee! Ramai yang heran dengan nama saya haritu, nama Nooryati, tapi kenapa tulis Septembia Sherly? hehe.. Itu actually memang nama penuh saya Nooryati Septembia Sherly. Bukan tipu tau. Memang nama sejak lahir lagi. Nama dalam IC. Unik kan..




Bersama kotak Go Shop. Kalau beli kat Go Shop, Uolss akan dapat packaging macam ni sampai depan rumah anda. Mesti teruja dapat kotak ni depan rumah kan.





Sekali lagi bersama Blogger KasihAleeya & EllyInWonderland





Pada hari tersebut, ada diadakan pertandingan menjadi host untuk rancangan ni, Kami dipecahkan menjadi 4 kumpulan dan Kumpulan yang menang ialah, Kumpulan Elly iaitu kumpulan Magenta.





Bersama pengacara Go Shop yang tak asing lagi, Shakirin Husnal. Dia sememangnya peramah dan cute!





Bersama Rai yang juga pengacara Go Shop. Slim sangat dia ni. Baik pula tu.





Bersama salah satu produk yang kami promosikan haritu. Yogurberry yogurt maker..





Sesi penyampaian hadiah untuk para pemenang host jemputan.





Kumpulan Magenta semasa sesi pertandingan sedang mempromosikan OriginalRaw 10 cushion Foundation.





Kumpulan kak Filla pula sedang beraksi.





Jimmy Shanley pun ada! Best tengok telatah diorang ni mengacara. Selamba je.





Bersama blogger yang saya baru kenal tapi macam dah kenal lama. Hi Sharyna, Mas & Illa.





Kumpulan kami masa pertandingan menjadi host Go Shop. Nampak macam ada bakat tak? hehe.. Ada 4 barang yang kami promosikan haritu.





1) OriginalRaw 10 cushion Foundation RM169 ( 2 sets of foundation with 2 free refills )





2) Hurom slow juicer RM1499





3) Yogurberry yogurt maker RM179






4) Steam Q iron RM199. Stem Q iron ni saya suka sangat. Memang wajib beli lah sebab ianya sangat convenient untuk sesiapa yang suka travel. Steam Q iron ni bukan saja ringan, tapi mampu menjadikan baju kita bebas kedut dalam masa yang singkat sebab ianya menggunakan wap secara pump. Bila kita picit je button dia, ianya akan mengeluarkan wap yang laju tidak seperti steam iron lain yang hanya mengeluarkan wap air perlahan.Disediakn juga bersama 2 pelapik iron untuk iron baju jenis chiffon dan berbulu. Jadi tidak merosakkan baju. Untuk lebih detail, sila ke website Go Shop sekarang! ye sekarang! hehe..  http://www.goshop.com.my/index.do






Sekali lagi gambar bersama blogger dan pengacara Go Shop.





Di Photobooth Go Shop!





Hello from Mamayiyen! I Love Go SHOPping!!




Last but not least, bergambar bersama sama kawan blogger yang saya baru kenal. Best dapat kumpul kumpul selalu macam ni.Dapat bertukar tukar pendapat dan boleh dapat lagi ramai kawan. Lepas ni pasti ramai lagi Nuffnangers yang saya akan kenal. Thanks Nuffnang, sebab jemput kami hari tu. Suka sangat!


Ape ape pun, lepas ni jom Shopping kat Go Shop!


Hanya perlu menonton saluran Astro 118 dan jika anda suka apa yang anda lihat, dail talian bebas tol 1-800-82 0088dan personal go shoppers akan membantu anda 24/7. 

Untuk maklumat lanjut bolehlah ke http://www.goshop.com.my/index.do






4 comments:

  1. bila masa wei amik gambo kt kotak go shop tu??

    ReplyDelete
  2. Sllu tgk go shop. Kdng terpesona juga..

    ReplyDelete
  3. Rai host go shop mmg cantik....

    ReplyDelete
  4. Rai host go shop mmg cantik....

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin