Sunday, October 27, 2013

Majlis Aqiqah & kesyukuran anak Irine Nadia


Salam Ahad semua. Harini dapat jemputan ke Majlis Aqiqah baby Fiska Medina iaitu anak kepada adik Irine Nadia Marcello kita :)  Senang nak cari rumah sebab sampai dekat jalan yang kita cari tu, terus nampak khemah PINK! pastu tengok no rumah, confirm rumah yang kami cari. Dah pernah pegi rumah Irine actually tapi yang ni rumah lain, mungkin rumah kakak ipar dia :)




Comel gila Candy buffet Baby Fiska Medina tadi. Tema pula Hello Kitty, mak teruja uolls! hahaha.. Kita kan peminat Hello Kitty.. walaupun peminat xtegar, tapi sticker kat handphone kita HK hokey :) kuikuikui.. Yiyen pun peminat Hello Kitty actually. Mama dia tumpang minat je.




Candy Buffet ni ditempah oleh adik Irine dari GULAGULARHEA. Uolls boleh follow #gulagularhea kat Instagram atau FB ok. Saya pun baru nak follow ni. Manatau nanti nak order juga kan. Harusss..




So Lovely kan the theme..




Comel kannn.. The door gifts! Semua PINK tadi. Geram je tengok.



With Irine Nadia & baby Fiska Medina. Comel je anak beranak ni :)




Thanks once again jemput weolls sekeluarga ye Irine. Yiyen dengan Neidal suka sangat tadi. Almaklumlah budak budak dapat gula gula & doorgift. Senyum je sampai rumah :) hehe.. Makanan semua sedap, cuma akak tak makan lamb je. Tapi takpe sebab Aqiqah kan.. Akak makan ayam jangan risau :)



Oh ye,

masa kat sana tadi, jumpa dengan blogger femes kita adik FATIN LIYANA & DATIN NAJAH :)
Seronok jumpa uolls walaupun sekejap je kan tadi. nanti jumpa lagi, kita chit chat lama2 ok.





No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin