Tuesday, October 15, 2013

Mamayiyen InstaSHOP !



Salam pembaca blog Mamayiyen semua :) Hari ini Mamayiyen nak mewarwarkan kehadiran InstaShop milik Mamayiyen kat Instagram. Uolls sudi lah kiranya menjenguk IG shop tu ye. Baru nak bermula ni. MAMAYIYENCOLLECTIONS diberi nama. hehe.. 



Gambar dari IG Mamayiyencollections. snap daripada screen je tadi :)



Ada barang baru dan juga per Loved items.





Email atau pun comment je bawah gambar , InsyaAllah saya akan reply as soon as possible ok.




yang ni per Loved items :)





Wristlet Coach pun ada uolls!!



Haa.. sesiapa yang dah jadi followers Mamayiyencollections tu, terima kasih & yang dah pernah beli dengan Mamayiyen pun, terima kasih diucapkan ok.

InsyaAllah.. satu hari nak buat kuiz & ada hadiah best menanti :)
Tunguuuu..




No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin