Sunday, October 13, 2013

Kasut baru Yiyen





Tadaa.. cantik tak kasut baru Yiyen? Setiap tahun mesti nak belikan kasut baru untuk Yiyen & Neidal. Tapi untuk Neidal dalam setahun 2 kali sebab kaki dia cepat membesar. Almaklumlah budak kan cepat membesar.

Ok jom cerita pasal kasut ni. Mana i beli & berapa harga dia. I bgtau kat sini je sebab haritu dah upload gambar kat Instagram tapi tak bagitau beli kat mana.

Kasut Ralph Lauren memang menjadi idaman saya & hubby nak beli untuk Yiyen & Neidal. Selalu survey kat Parkson KLCC tau Pavillion je. Memang lah mahal & takde diskaun. Ada pun dalam 10% off tapi bukan design yang kita suka.

Minggu lepas, JJCM kat Sunway Pyramid, lalu satu kedai STAR THREESIXTY ( rasanya G Floor, depan ice ranking ) then nampak satu sudut jenama kasut POLO Ralph Lauren. Apa lagi, Mamayiyen yang dah memang lama nak survey kasut ni pun, teruslah masuk kedai tu. Ada lekat stickers 50% off uolls! Terus tanya SA itu ini & terus beli 2 pasang. Yang penting ada 50% kanzzz hehehe.. Satu tu sandal Mamayiyen. Kalau tak tengok IG lagi , nanti Mamayiyen upload kat blog hokey. & Kalau uolls nak tau berapa harga, silalah ke sana. Hehehe.. Tata titi tutu.


Yang suka shopping,
Mamayiyen :)


3 comments:

  1. Nak tanya lah, kedai tu ade jual kasut untuk baby tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi eyzzah, kasut baby kecik sangat xde rasanya. Tak perasan sangat hari tu, tapi macam ada untuk umur 3 tahun ke atas je :)

      Delete
  2. Hi eyzzah, kasut baby kecik sangat xde rasanya. Tak perasan sangat hari tu, tapi macam ada untuk umur 3 tahun ke atas je :)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin