Sunday, August 25, 2013

Raya lagi!





Hehe.. semalam kawan2 sekerja datang rumah untuk beraya. Masak sedikit & yang lain katering :)

Alhamdulillah semua berjalan dengan lancar. Hopefully semua kengkawan happy datang berapa kat rumah saya ye. Next time nak buat untuk blogger & pembaca blog Mamayiyen ni ok.

InsyaAllah.


p/s: Baju yang saya pakai semalam 💙💙💙 yeahh!


Monday, August 19, 2013

Wedding Reception adik kat Tawau ❤





Just nak share satu gambar lagi harini. Ni gambar adik, Richado & isteri Nor Asliza masa kat Tawau hari tu. Majlis di sebelah perempuan ( 14.8.13 )

Saya dgn Yiyen 2 hari satu malam je ke Tawau. Memang padat gila jadual ke sana. Nak ronda ronda Tawau xcukup hari tu. One day nak datang Tawau lagi. Sebab last time pegi Tawau masa tahun 2001, pastu 2013. hmmm..

Dah ada adik ipar dari Tawau kan. So boleh la JJCM kat Tawau lepas ni :)
InsyaAllah.



Sunday, August 18, 2013

Salam 10 Syawal ❤





Salam Syawal semua..

Walaupun dah masuk 10 Syawal, tetap nak ucapkan Selamat Hariraya Aidilfitri 2013 untuk uolls semua. Sorry lah agak busy sebelum raya dan selepas raya ni.

Sampai ucapan raya pun, hari ke 10 baru dpt wish ^______^

Ni gambar family Mamayiyen untuk Hariraya tahun ni. Tema purple katanye. Ada 1001 gambar actually tapi tak dan nak upload kat sini. Follow instagram Mamayiyen @NooryatiTawith & @Mamayiyencollections for more photos ok :)

Tahun ni beraya kat Sabah. Best sangat sebab dapat beraya bersama semua ke enam2 orang adik beradik yang selama ini asyik tak cukup je kalau nak beraya. 10 tahun uolls baru dapat beraya COMPLETE. Syukur Alhamdulillah..

Ok. Itu je nak share hari ni. InsyaAllah banyak lagi gambar akan menyusul lepas ni. Gambar wedding adik of course :)

Tata titi tutu ❤


There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin