Sunday, August 18, 2013

Salam 10 Syawal ❤





Salam Syawal semua..

Walaupun dah masuk 10 Syawal, tetap nak ucapkan Selamat Hariraya Aidilfitri 2013 untuk uolls semua. Sorry lah agak busy sebelum raya dan selepas raya ni.

Sampai ucapan raya pun, hari ke 10 baru dpt wish ^______^

Ni gambar family Mamayiyen untuk Hariraya tahun ni. Tema purple katanye. Ada 1001 gambar actually tapi tak dan nak upload kat sini. Follow instagram Mamayiyen @NooryatiTawith & @Mamayiyencollections for more photos ok :)

Tahun ni beraya kat Sabah. Best sangat sebab dapat beraya bersama semua ke enam2 orang adik beradik yang selama ini asyik tak cukup je kalau nak beraya. 10 tahun uolls baru dapat beraya COMPLETE. Syukur Alhamdulillah..

Ok. Itu je nak share hari ni. InsyaAllah banyak lagi gambar akan menyusul lepas ni. Gambar wedding adik of course :)

Tata titi tutu ❤


1 comment:

  1. selamat hari raye...(^_^)salam perkenalan....
    done follow ur blog..jmpot singgah kembali..
    http://ctamanaqim.blogspot.com/

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin