Tuesday, July 30, 2013

Bersama Dato' CT Nurhaliza ❤





Oh my!

Memang speechless bila dapat bergambar dengan Idola ramai ni. Dato' Siti Nurhaliza uolls!!

Mana tak nye sampai Dato' CT yang tolong amik kan gambar ni sebab saya terpegun sangat dengan kecantikkan dia :) hehe.. so iphone i tu ada bekas tangan Dato' CT. hehehe..

Terjumpa dengan Dato' CT secara tak sengaja Jumaat lepas masa nak gi Aquaria dengan ayah & kakak ipar. Tetiba husband cakap " tu macam Dato CT dengan Datuk K" saya pun dengan pantas approach & meminta izin untuk bergambar. Kebetulan masa tu xde sesiapa bersama Dato' CT & Datuk K di depan lift KLCC tu.

Alhamdulillah, akhirnya impian nak bergambar dengan dia tercapai.

Suka sangat ❤❤❤❤ yeay!



3 comments:

  1. U r soooo lucky! I love CT jugak! jelessss

    ReplyDelete
  2. Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. assalam ..

    wow bestnya dapat jumpa dato' siti ..

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin