Saturday, July 13, 2013

Kemas bilik Yiyen





Salam Ramadhan ke 4 hari ni. Lupa pula nak buat ucapan kan. Hehe. Ape ape pun semoga puasa kita di terima oleh NYA. Amin..

Ok berbalik kepada tajuk diatas, Kebetulan hari ni saya cuti, mood mengemas rumah datang :) hehe.. so cakap dgn Yiyen nak mengemas tapi cakap kat dia, kalau penat xpayah tapi dia insist nak tolong. Siap amik kain lap cepat2 untuk lap habuk kat bilik atas.

Adalah dalam 3 jam mengemas tadi. Penat memang penat tapi hasilnya berbaloi baloi :)

Bilik Yiyen ni memang dia yang kemas & lap semua habuk2 tadi. Lega sikit saya sebab kalau buat semua memang penat. Almaklumlah bilik ada 4 buah, maid pula xde kan. Bilik air ada 3 buah pula. Semua kami kemas & bersihkan beramai ramai tadi termasuklah Neidal yang nak juga menyibuk ^____^

Tak sabar actually nak tunggu kedatangan family utk shopping raya 2 minggu lagi. yeayyy!!



1 comment:

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin