Monday, November 29, 2010

short update lagi..


it been a hectic weekend for me..
will upload 2 photo album this week..

1. Yiyen's 6th Birthday
2. Yiyen's Concert & Graduation Day

sabar ye kawan2..
i still penat lagi :)

Love,
mamayiyeneidal

Tuesday, November 23, 2010

Yiyen is turning...

For those who reads my entry here about
"Save The Date Card"
i will tell you why :)



my Yiyen is turning 6 this coming 29th Nov 2010..
i'm planning to do a small Birthday Party Tea for her..
so if u wish to come do email me..
i'll pm u :)

Date: 27th Nov 2010
Time: 3pm till 6pm


uhh! can't wait!!
~MamaYiyeNeidal~



Sunday, November 21, 2010

Atuknenek yiyeneidal datang KL lagi

Entry dimulakan dengan gambar ensemboy dengan kegemaran barunya iaitu..
menjelir lidah :)
tau kenapa? sudah tentulah nak tumbuh gigi..kesian ensemboy demam 2 hari paling teruk siap dengan cirit birit lagi. tapi sampai hari ni gigi belum tumbuh lagi..bilakah??


hari ni dia dah ok lah..dah x demam lagi tapi selsema pula melanda.
lepas tu mama dia pun dah terjangkit sama.demam seharian jumaat lepas.



ok. ni masa nak ke KLIA minggu lepas masa atuk & nenek yiyeneidal datang KL.
ini adalah the second time ensemboy jumpa dengan atuknenek dia :)



yiyen yang siap melaram sebelum jumpa atuknenek.



yeah dah sampai pun!
nenek xsabar nak dukung neidal :p



yoohoo..
dah dukung pun tapi ensemboy buat selamba..hehehe..



terus ke Aquaria KLCC hari tu..



sorry lah semua gambar gelap sbb ni gambar hp..
ada bawak digital camera tapi lupa nak transfer gambar ke lappy ku..
kamera dah bawak balik sabah :(
nanti nak minta mama ku upload kan gambar..



ensemboy bergambar di sebelah aquarium besar..
cantik juga Aquaria ni tapi sekejap je pusing2 dah sampai pintu keluar..
macam xpuas jalan dalam tu..



Aquaria KLCC

gambar diakhiri dgn gambar ini
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

cak!





yiyeneidal ku :)

Tuesday, November 16, 2010

Salam Aidil Adha..

Selamat menyambut hari Raya Aidil Adha
kepada semua muslimin & muslimat
yang membaca blog saya ini :)


this is actually pic from google..

Semoga bergembira bersama keluarga ye kawan kawan..



Love from.
Mamayiyen & family

Please save the date for Yiyen guys..

Hi uolls..
just nak bagitau yang yiyen have a special invitation for you guys :)


-click picture for larger view-

do email me if you can join us this 27th November ok..

email to septembia1409@yahoo.com

can't wait :)
-mamayiyen-

Saturday, November 13, 2010

Ministry of Moment: Just Like Contest!


Tak kira! nak buat banyak2 entry untuk contest ni..
kalau masa mengizinkan lah :)

bersempena dengan Contest Ministry Of Moment: Just Like Contest ini..
saya nak share lagi satu gambar favourite saya..

tidak lain tidak bukan ialah gambar ini :



cantik bukan gambar ini!!
sila klik pada gambar untuk pandangan yang lebih jelas :p

yang ini memang betul betul ministry of moment..
what i mean is,
the moment yg di captured dalam gambar ini sangat sincere :)

so, lets give a big applause to all
Ministry Of Moment Team members!
they doing their very best job..

Last but not least,
Don't forget to join their contest and you could
WIN a Photography worth RM2000!
by just clicking LIKE..


at their facebook fanpage HERE

you can also get a FREE photography package worth RM2,000 (inclusive of an album) to one lucky blogger.And also a 30% off for any photography package that you choose for 2 person

...

Lets join the contest HERE

it's that easypeasy right!!
apa lagi guys! lets join the contest before
30Nov 2010 (12pm)

Good Luck everyone & i hope i'm the lucky one :p hehe..

11.11.10

Hi uolls..rindu x dgn mamayiyen?? hehe..

Sangatlah terasa lama xmengupdate belog ku ini..
bukan nya apa..dah seminggu xboleh upload gambar..
tengok lah entry di bawah ni..yg yiyen dengan tanya psl jantung sotong tu..
tak ber gambar kan..ha thats why!
i also don't know what happened to blogger last week..

ok minggu ni agak kebizian ye..
kerja malam then my parent came :)
oh that one i like!



see..
busy kan! i told ya..
actually this cake is for someone special :)



Caramel Cheese Cake from SR
terbaik dari ladang sbb sangat sedap & cheezy! xrugi membelinya..
this one me n mom bought to surprised dad for his birthday..


His 56th birthday is on the 11.11.10
last Thursday..



Yiyen yang balik dari SmartReader..
terus potong kek bersama atuknya :)
habis hancur kek tu sbb cheese cake mmg susah sikit potong..kena ada skill dia..



me,mom,yiyen & dad..
the photographer of course si suami terchenta :p

HAPPY 56TH BIRTHDAY DAD!
YOU'RE THE GREATEST DAD ON EARTH :)
WE LOVE YOU WITH ALL OF OUR HEART

Love:
me,lan,yiyen & neidal


Tuesday, November 9, 2010

Pinterrrr kok!

Last 2 weeks, Yiyen asked me how many heart does octopus have? i was like?? hmm..habislah kali ni.i don't know the answer and i'm guessing one.she said no! no! no! octopus have 3 hearts! she knew it from TVIQ..ok fair enough..Today she ask me pula "kenapa hujan terjadi"? OMG lagi..coz i already forget all my science theories.. then i asked her to answer it..coz i know yiyen selalu watch TVIQ..did you know what she answer me??? hahahaha.. LOL dengan nada serious yiyen answered, "Sbb katak panggil hujan" me: *Pengsan* sbb i'm expecting a science theory answer from her..
Yiyen,yiyen you're so clever but yet funny too!
There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin