Sunday, November 21, 2010

Atuknenek yiyeneidal datang KL lagi

Entry dimulakan dengan gambar ensemboy dengan kegemaran barunya iaitu..
menjelir lidah :)
tau kenapa? sudah tentulah nak tumbuh gigi..kesian ensemboy demam 2 hari paling teruk siap dengan cirit birit lagi. tapi sampai hari ni gigi belum tumbuh lagi..bilakah??


hari ni dia dah ok lah..dah x demam lagi tapi selsema pula melanda.
lepas tu mama dia pun dah terjangkit sama.demam seharian jumaat lepas.



ok. ni masa nak ke KLIA minggu lepas masa atuk & nenek yiyeneidal datang KL.
ini adalah the second time ensemboy jumpa dengan atuknenek dia :)



yiyen yang siap melaram sebelum jumpa atuknenek.



yeah dah sampai pun!
nenek xsabar nak dukung neidal :p



yoohoo..
dah dukung pun tapi ensemboy buat selamba..hehehe..



terus ke Aquaria KLCC hari tu..



sorry lah semua gambar gelap sbb ni gambar hp..
ada bawak digital camera tapi lupa nak transfer gambar ke lappy ku..
kamera dah bawak balik sabah :(
nanti nak minta mama ku upload kan gambar..



ensemboy bergambar di sebelah aquarium besar..
cantik juga Aquaria ni tapi sekejap je pusing2 dah sampai pintu keluar..
macam xpuas jalan dalam tu..



Aquaria KLCC

gambar diakhiri dgn gambar ini
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

cak!





yiyeneidal ku :)

1 comment:

  1. hai sis...i think last 2 weeks i terserempak ngan u kat cotton on kid..tpi segan nk tegur...btw i amy...:) i love read u blog..:)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin