Wednesday, February 20, 2013

Selamat Pengantin Baru Dr Mastura!




Salam semua,
Minggu lepas gi wedding seorang kawan yang pernah bekerja sekali dengan saya. So inilah gambarnya. Cantik kan dia. Ramai cakap dia macam muka Tiz Zaqyah ❤❤❤ :)
Majlis diadakan di Bangi Golf Resort, 16 Febuari lepas.

Saya dapat tau lagi yg kakak Dr. Mastura pernah baca blog saya ni. So this entry is special for u Dr Mastura & sister..hehe..

Selamat pengantin baru Dr. Mastura & Dr. Hazimi. Semoga berkekalan selama2nya.. Amin..




p/s:
Gambar saya dgn adik Bazlina dgn Pengantin :)

Saturday, February 16, 2013

Minum petang di Wondermilk Citta Mall





Dah lama tak makan cupcakes Wondermilk. Hari tu kebetulan lalu Citta Mall ( first time gi sini ) terus singgah sebab tau ada Wondermilk kat sini. Hehe.

Macam mengidam pula. Terus order macam macam. pastu tapau cupcakes masa balik. Tapi xpuas juga makan. Aaner ni? hmmm.. nanti nak datang lagi next next week :)

Satu lagi, cupcakes diorang ni boleh order online juga tau. Tapi pick up kat kedai diorang la. Nanti google mcmana nak order ok.

By the way, hari tu try Honey mustard chicken sandwich diorang. Harga dalam 12.90 / 14.90 dah tak ingat. Tapi memang sedap. Spaghetti Olio dia sangat sedap!! A must try dish.



Ok lah itu je nak share dengan uolls. Satu hari nanti, rasa mcm nak buat perjumpaan pula dengan pembaca Mamayiyen ni kat Wondermilk :) Ada ke yang sudi?

Friday, February 15, 2013

Cuti cuti Goldcoast Morib!



Hi uolls!

Sorry lama xupdate panjang lebar macam hari ni.. kena tunggu masa yang sesuai baru dapat mengupdate :)

 Yeay!! Akhirnya hajat nak bercuti ke Goldcoast Morib hari tu tercapai juga akhirnya.. Kawan kawan duk cerita best ke sana..so saya pun menyimpan niat ke sana. Kebetulan hari tu website yang selalu jaul voucher, iaitu Living Social buat promotion murah gila! RM150 jerr untuk satu family worth RM664!


 

Apa lagi, terus lah beli kan.. uolls cari lah voucher tu siap2 kalau nak beli, sebab memang theyolls selalu buat promotion tau.. Ok ni gambar saya masa nak bertolak ke Goldcoast hari tu. Muka teruja gittew :)
Semua gambar gambar saya ni ada kat instagram ye. Kat IG saya memang cepat update.. bukan macam kat blog ni ^_____^

sorry uolls..

ok jum start entry cuti cuti ke Goldcoast Morib :)





Sesampai di sana... terus snap2.. cantik sekali tempat ni kan.. Yiyen dgn neidal memang teruja dan tak sabar nak terjun kolam :) 

o ye, actually ada jakuzzi dalam bilik kami ni tapi xsempat nak upload gambar dalam ni..uolls boleh usha gambar kat Instagram @nooryatitawith juga ye.





 Ok kami bertiga dah bersiap nak mandi ni.. jom!!




Ni actually gambar keesokan harinya.. dah nak checkout & sedang bersarapan time ni :)
minum juice katanyer..




Izinkan i bercamwhore dalam lift ok. hehe..





Bergambar dengan anak anak. Papa adalah photographernya :)




Cantik kan Goldcoast Morib! Ni pemandangan awal pagi dari bilik kami :)
subhanAllah..




Sesiapa yang nak tau saya beli kat mana saya beli swimming suit ni, uolls boleh dapatkan dari butik Turkuaz / Gulyn ok. Ada kat Sacc Mall & Alamanda.




Papa, Yiyen & Neidal




Sedang bermandi manda.. saya masa ni jadi photograper pula..




Neidal dengan bangganya menari dalam kolam..hehehe..





Kaki saya dengan selipar diorang :)




Neidal main tepi pantai keesokkan harinya..




Yiyen & Neidal
kegembiraan..



My Love :)



Yeahh!!




Bercanda dipasiran pantai katanyer..




Ok thats all..
Tak sempat nak letak caption panjang panjang sebab baru balik kerja ni..

nak masak dulu ok..



Hopefully uolls enjoy the pictures as i do..



Tata..


Friday, February 8, 2013

Breakfast with Neidal





This picture was taken last Wednesday.
A simple breakfast with my cheeky lil bum bum :)

Enjoy the picture guys ❤


Wednesday, February 6, 2013

Me & My BFF





Salam Rabu semua..
Sorrylah asyik senyap je kan Blog Mamayiyen sejak dua menjak ni. Hehe..

Hari ni nak share dengan uolls semua gambar saya dengan bff saya. Masa ni kami ke KLCC berjumpa untuk minum petang sebab ada hal katanyer.

Tudung yang dipakai oleh bff saya tu, confirmlah dari L_Adorn, dah duta L_Adorn kan. Tudung saya tu / long scarf pula dari H&M jer.

Kami sekejap je kat KLCC hari tu, lepas chit chat2 dan cari barang sikit, balik rumah dalam pukul 3 petang. Saya ni actually tak pandai sangat drive sorang ke KLCC. Selalunya cik abang yang drive. So hari tu memang agak sesatlah juga ke KLCC. Parking kat area Aquaria pula. Rasanya menara Exxon Mobile kot. Nasib baiklah bersambung dengan KLCC tempat tu +_____+ Kesian saya kan. Kalau Shopping Mall lain, saya ok sikit. KLCC ni saya memang Failed..

Ok itu jer nak cerita. Start semalam, saya kena makan 2 jenis Antibiotics pula. Oh Sedey :(



There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin