Saturday, February 16, 2013

Minum petang di Wondermilk Citta Mall





Dah lama tak makan cupcakes Wondermilk. Hari tu kebetulan lalu Citta Mall ( first time gi sini ) terus singgah sebab tau ada Wondermilk kat sini. Hehe.

Macam mengidam pula. Terus order macam macam. pastu tapau cupcakes masa balik. Tapi xpuas juga makan. Aaner ni? hmmm.. nanti nak datang lagi next next week :)

Satu lagi, cupcakes diorang ni boleh order online juga tau. Tapi pick up kat kedai diorang la. Nanti google mcmana nak order ok.

By the way, hari tu try Honey mustard chicken sandwich diorang. Harga dalam 12.90 / 14.90 dah tak ingat. Tapi memang sedap. Spaghetti Olio dia sangat sedap!! A must try dish.



Ok lah itu je nak share dengan uolls. Satu hari nanti, rasa mcm nak buat perjumpaan pula dengan pembaca Mamayiyen ni kat Wondermilk :) Ada ke yang sudi?

3 comments:

  1. aisshh, lama nya x jejak citta mall... macam2 ada sebenarnya kat citta mall tu :)

    ReplyDelete
  2. hi ivana..
    tulah pasal kan..saya 1st time ke sana hari tu semata2 nak gi wondermilk je :)

    ReplyDelete
  3. . Best kan kek dia. Saya pun jadi addicted. 1st time dgr citta mall ni. Banyak bena mall baru yang saya tak jejak lagi. Paradigm lah.. Publica lah.. Out dated sungguh dah rasa diri ini . Sigh

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin