Tuesday, November 1, 2011

Mamayiyen CamWowing!!


Pheww! after a week internet kat rumah dah boleh guna balik.. i'm gonna upload the picture during our Anaest Nite last last week :)

Tapi hari ni tak dapat lagi lah nak update. nak share dengan uolls dulu gambar saya ber CamWow ni bole?



CamWow ni salah satu application yang ada kat iPhone. Saya pun sebenarnya tak berapa pandai pada mulanya. Tapi bila tengok banyak gambar yang Yiyen ambil, so belajarlah dari dia.. dia lagi terror guna iPhone dari saya!



Siap boleh ke mode black & white hokey..



Pastu nak blurr kan macam kita nak blurr kan wajah penjenayah pun bolehh..hehehe.. best pula berCamWow ni..macam macam ada!



Ok ni muka sebenar penjenayah tadi :D kuikuikui..



Last but not least..siap boleh buat camni pula.. i Like! Actually banyak lagi jenis gambar yang kita boleh buat dari apps ni.. tapi tak sempat nak snap gambar.. uolls cuba lah ye :)

Itu je buat hari ni.. esok kalau sempat, saya up pasal dinner hari tu ye.. tunggu!


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin