Wednesday, January 30, 2013

Mata oh mata!





Nampaknya xboleh lagi update pasal trip mandi manda kita hari tu.

Semalam kita gi jumpa Doktor sebab sakit mata. Actually dah rasa pedih mata sejak Sabtu petang lagi tapi abaikan je sebab masa tu xdelah pedih sangat. Bila pagi selasa bangun nak gi keje, mata melekat langsung xboleh buka sebab banyak taik mata +____+
Pagi tu juga gi jumpa Doktor kat Hospital Putrajaya.

Dan Doktor cakap saya kena CONJUNCTIVITIS & Doktor bagi 3 hari MC. Doktor cakap, kalau mata xok lagi, kena datang balik jumpa dia. Sob sob. Mata pedih.. T_____T

Doktor bagi ubat titis antibiotik kat mata. Tapi bila titis kat mata, tekak kita terasa ubat tu pahit :( Kita Tasuke..

Uwaaaa... nak Handbag!! #Tetiba :D
Persoalannya sekarang, kita nak buat apa kat rumah 3 hari ni? Hmmmm...



1 comment:

  1. ciannya k.sept speedy recovery....hopefully everything ok :)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin