Thursday, April 14, 2011

Mari mengemas :)


Ok, sempena hari cuti hari ni.. beta agak rajin untuk mengemas rumah dan apa apa yang patut di rumah :) assignment untuk membersihkan Peti Sejuk tercapai juga akhirnya. Gambar peti sejuk dah upload kat twitter..so tengok kat sana je la yer.. Sebab ada misi lain lagi beta nak cerita kat sini..hehehe..



Ni lah assignment kedua beta :) mengemas, mengumpul dan menyusun Koleksi Tupperware ku yang selalu tak tersusun ini. rasa best je bila dah kemas macam ni..



Arrange ikut kaler tapi tak semuanya sama kaler pun.. selalunya makanan yang di isi dalam Tupperware ni adalah makanan yang cepat 'lemau'.. sebab as uoll know.. tupperware kan penyelamat agar makanan masih rangup walaupun seminggu :)



Apa lagi uolls jomlah kita mengumpul Tupperware sesama ye.. lagi satu, Tupperware sedang buat promotion sekarang.. sila KLIK DISINI kalau nak ketahui lebih lanjut mengenai Tupperware One Touch ini.. Ada hadiah Samsung Galaxy Tabs uolls!



Entry pasal Rice Dispenser ni i ada buat hari tu.kalau nak baca KLIK DISINI. Then bekas air tu memang best! senang nak isi air sebab tempat nak refill air tu sebesar Gajah :p



Misi mengemas hari ni di ikuti pula dengan menyusun botol botol air Yiyen.Ada 7 semuanya.satu kat belakang tak nampak..hari hari pergi sekolah, tukar tukar botol air katanyer.. Ada yang beli sendiri, ada yang dapat hadiah :) Last but not least, nak juga hapload gambar Fridge Magnet walaupun dah pernah buat entry pasal ni hari tu..kalau nak baca balik KLIK DISINI saje jer nak share sebab dah susun balik :)




Ok lah..uolls yang ada collection Tupperware, jangan malu jangan segan share dengan Mamayiyen okeh! nanti i share kat sini collections uolls tu k..Tata titi :)


2 comments:

  1. salam kenal mamayiyen...kemas susunannya....baru nk berjinak2 dgn tupperware, sbb mahal sgt, nak beli sikit2 dulu..;-)

    ReplyDelete
  2. salam kenal juga dieyana :)
    thank you..takpe beli sikit lama lama jadi bukit kan.xrugi beli Tupperware ni sebab memang worth it..

    ReplyDelete

Lets share this:

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin