Tuesday, April 5, 2011

Bau Kedai :)


Ewah ewah...ada bau kedai ek? hehehe.. ni sebenarnya papan luncur baru yiyen..beria ia sangat dia nak saya belikan untuk dia papan luncur ni..sebab katanye nak pegi Sunway Lagoon. Tak tau lagi bila nak pergi ke sana..tapi dah suruh belikan.. Ataupun yang sebenarnya dia suka dengan gambar kat papan luncur ni? hmmmm tak tau lah.. yiyen ni kalau gi jalan jalan dengan dia..mesti suruh belikan at least satu barang untuk dia baru puas hati :p



tapi memang cute kan.. papan luncur ni murah je..tak sampai rm20 pun..beli kat Sunway Pyramid..ok itu barang yiyen..gambar kat bawah ni milik saya :)


-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-





Sandal Baruuuuuuuuuu! yahooooo! 1s time pakai jenama lewre' ni..tapi terus jatuh hati.selesa yang amat..Hari tu ada baca review KakRed kat blog dia pasal jenama Lewre' ni..so saya pun try lah..ternyata benar kenyataan nya dan selesa :) ni pun di beli di Sunway Pyramid yakni rumah kedua ku.. :) uolls cubalah try test beli jenama ni..pastu bagi review kat blog saya ok.. tata!



p/s: PreLoved watches ada di SINI (Guess, Ellesse, Titus)

2 comments:

  1. waaahhh... good choice! mmg cantikla itu lewre... teruja ai tgk u.... hehe...

    ReplyDelete
  2. hi mimie baru berkesempatan reply ni..sorry..
    lewre tu bukan je comel...tapi sangatttt selesa :)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin