Thursday, April 7, 2011

Anak Mama!


Comel tak yiyen? awww...puji anak sendiri katanyer :p Saya bukannya apa..oleh kerana dah lama tak bergambar studio..Sabtu lepas bawak anak anak bergambar studio kat Sunway Pyramid.. Si encemboy pun ada tapi sabar ye.i kena post satu satu gambar diorang ni..kang jeles pula Yiyen.. yiyen cakap kat iPhone mama semua gambar Neidal..mana aci! ok ok nanti mama ambil gambar yiyen banyak banyak ok.. dia tak tau sepanjang umur dia 6 tahun tu semua gambar dia kat kamera dan handphone saya :) Yiyen yiyen..


Nureen Aleesya Bt Azlan


Ecewahhhhhhh! ada banyak gambar sebenarnya tapi dia pilih gambar ni.cute katanyer.. gambar adik dia pun dia yang pilih.. oklah itu je nak citer..nanti i bagitau kat mana dan berapa harga pakej photoshoot ni..inilah dia barang yang saya amik masa gi Sunway Ahad lepas tu..gambar gambar yang telah siap di print..lepas balik dari Birthday Sofia & Syafiq tu :) hehehe.. Gambar shoot Sabtu then Ahad dah boleh amik! Terbaekk bukan..


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin