Wednesday, April 6, 2011

Thank You Nuffnang!


Hati gumbira tidak terkata. memulakan dunia blogging ni sebenarnya dulu adalah bertujuan untuk suka suka. Disinilah tempat mencoret peristiwa peristiwa indah untuk dijadikan kenangan :) baru je setahun lebih mendaftar sebagai ahli Nuffnang ni sebenarnya..



Tup tup dapat payment dari Nuffnang.Thank you so much Nuffnang for giving me a chance menyebarkan iklan iklan kamu.. I'm glad i found You!



Payment tak seberapa tapi sudah cukup buatku gumbira :) sebenarnya dah dapat beberapa minggu dapat cek ni tapi baru nak cash kan cek ni esok.. by the way..banyak kali nak pergi Event event Nuffnang ni tapi tak pernah berkesempatan. Bukannya apa, Nuffnang selalunya buat event pada malam hari..saya susah sikit nak pergi sebab no baby sitter at nite :( kalau Admin Nuffnang terbaca entry ni..sudi sudilah membuat event di siang hari ok..Toche...



cek dari Nuffnang :) sengaja di letakkan rantai Yiyen tu..kasi kaver sket jumlahnya..hehehe.. sape sape blogger yang belum mendaftar dengan Nuffnang lagi,mendaftar lah ye.banyak keistimewaan yang uolls akan dapat :) Thanks once again Nuffnang! Love ya!!

2 comments:

  1. mesti banyak kan.
    huhu.
    tahniah...
    template blog kite same.
    :D

    ReplyDelete
  2. sikit jer.. :p
    oh yeke? jap saya nak check..

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin