Tuesday, August 3, 2010

Mari menyimpan beras di tempat yang sepatutnya.

Dah lama nak tulis pasal benda ni tapi asyik tertangguh jer..just wanna tell u guys that i'm a Tupperware dealer actually..so sape sape nak beli barang barang tupperware yang sangat best ini..jangan malu2 buzz me ok..



This one we call Rice Dispenser..kegunaannya adalah untuk menyimpan beras u olls agar berada di dalam keadaan baik dan sejahtera..hehe..kebaikkannya adalah sangat banyak..one of the reason i pun beli benda ni sebab..



1. Jenama Tupperware yg mmg dah terbukti hebat

2.Dapat main kutu tupperware dengan kawan2

3.Dapat menyimpan beras dengan teratur..i mean organized..i tau u olls simpan beras dalam plastik beras je kan..then ada lah kutu2 beras tu bersarang kat sana..itu xsihat ye u olls..

4.Kalau kita simpan beras dalam ni..beras yang lama akan berada di bawah then tak kan expired..

5.Nak amik beras pun mudah! tarik jer n tak akan tumpah2..sebutir beras tu amat berharga ye u olls..jangan membazir :)

6.Dapat diskaun kalau beli dari i..hahaha tetiba..



This is the view from the top of the Rice Dispenser...one more..kalau beli rice dispenser sekarang..akan dapat 4biji mangkuk percuma dari tupperware ye..dengan sudu nasi yang cantik..sudu ni baru promotion ye..hari tu main kutu dgn kawan2..xdapat lagi..


Ni i punya Rice dispenser...comel tak? hehe..So,belilah Rice Dispenser..sesiapa yang nak beli..boleh lah beli dari i..Harga sebenar is RM288.I kasi RM25o..Mau?? sila email saya di sini ok..thank you guys..
septembia1409@yahoo.com



2 comments:

  1. penutup rice dispenser ni mmg tak ketat ke ? maksud saya senang terbuka...

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin