Saturday, August 7, 2010

Happy Birthday to my cute niece!

Audra Jasmine Aliya..
Secantik namanya begitu juga secomel rupanya..Audra is my brother's daughter.She is the second grandchild in our family..dia ni kira BCF yiyen la...haha! macam we all ada BFF so diorang BCF..best cousin forever..

ok uda,
Auntie bingo wanna wish you a very Happy 6th Birthday
on the 6th of August 2010..
that's yesterday..

See how cute she is..dalam family dia ni selalu mendapat perhatian sebab sangat petah bercakap macam orang tua okeh..lepas tu very the girlish..kalau berjalan siap pakai handbag lagi.dalam handbag mesti ada lipstick,bedak muka,sikat..etc etc.yang penting hand sanitizer mesti ada..keluar dari tandas je terus sapu hand sanitiser..i tau ni semua atuk dia yang suruh amal kan..cucu kemanjaan atuk nenek ni :)

We called Audra as Uda sebab senang nak sebut..Panggil Audra ok juga tapi macam agak terbelit lidah bila sebut cepat2..Audra ni sekolah at SRJK (C) Khoi Ming dalam kelas persediaan nak masuk darjah satu tahun depan..Dah pandai cakap Mandarin katanyer..hari tu masa datang rumah siap tunjuk skill lagi cakap mandarin...Audra ni tua 3 bulan je dgn yiyen..yiyen lahir 29 Nov 2004 n dia ni 6 Ogos 2004..that's why agak BCF disitu :)

o ya..
when we talk about Uda,
i teringat muka model GAPkids ni..
masa mula2 tengok hari tu..terus..
hey macam uda!
dah lah rambut sama..
sebab Uda ni memang kalau jumpa dia face to face lagilah..
tinggi dan agak ke english an lah muka dia..
awwww...mesti kembang abang ku nanti..

so sila scroll down.

'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'

kan sudah ku bilang...hehehe..
semoga Uda menjadi orang yang berguna di masa hadapan.Amin.


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin