Friday, August 6, 2010

Ke majlis perkahwinan kawanku.

Last Saturday me n my family attended my friend's wedding at Bangi..Guess what,i never know the wedding theme colour..but coincidently kami pakai tema yang menepati tema hari tu iaitu Purple.


Mula2 nak pakai tema orange tapi xjadi.so terus pilih purple..seperti ada aura disitu sebab sampai2 je kat majlis tu..khemah kaler purple..wow! detik hatiku..

Ini sebelum sampai ke majlis perkahwinan tersebut..yang sebenarnya u olls pun perasan kan jam i tu yang agak menggamit mata..hehe..jangan risau itu jam pinjam adik ku..

Neidal ketiduran disitu..dia ni sekejap je tertidur kalau dalam kereta..ke semua baby macam tu? kalau bab2 mengambil gambar sendiri,saya memang pro..hehe..

Ececeh..sila layan gambar yang perasan ala2 model gitu.baju yiyen ni baju masa raya 2008 lagi..nasib baik muat..cuma kain dia dah agak pendek sedikit..

Papa n her daughter sesampai di majlis tersebut..walaupun sedang mendukung Neidal..i sempat snap okeh..itulah kerja mamayiyen :) teror kan..

Makan makanan yang enak mestilah ambil gambar..pic taken by yiyen yang diambil masa orang xready lagi..tu yang kelihatan pipi tembam tu sebab ada nasi dalam mulut..

Semasa makan,Neidal dijaga oleh papa ye.haruslah take turn.i mean ladies first..ngeh ngeh..

Oh..bila BFF ku dah sampai..sesi fotografi pun bermula..jangan kata panas..lenguh tangan mendukung Neidal pun tak dihiraukan lagi..Inilah kawan ku si pengantin itu..Habsha namanya..Selamat Pengantin Baru cah!!

Ini suami para BFF :) comel tak mereka? baju sikit lagi nak sama..kaler je lain..motif garis garis gittew..(coba lihat cara papayiyeneidal mendukung neidal..agak special ku lihat..ntah mana dia belajar dukung mcm tu)

Kewajipan bergambar apabila berjumpa..beg i kasi rendah sikit picture dia sbb huruf C jer..bff ku begnya huruf L..awww!

Ha..ingatkan dah habis..xhabis habis lagi diorang ni nak bergambar..ni ialah meja santapan si pasangan pengantin yer..kami ni memang saja nak masukframe..

Gambar cool si suami isteri yang sporting..muka si suami macam xsabar nak makan pulut kuning tersebut..hehehe..

Di belakang kami tulah rumah pengantin..cantik kan..walaupun nampak sikit jer..dah nampak macam grabb!

Oh I heart this photo so much!! first time dapat bergambar ber-empat macam ni..i repeat..ber EMPAT....omg..dah ber empat rupanya kami..#baruperasan.com *sila abaikan kaki si papa yg agak zirafah di situ..hehe tau lah tinggi :p

Their pelamin..kemana2 majlis perkahwinan adalah wajib bergambar disini..rugi wo kalau xsnap pelamin lawa ini..

Ok majlis diakhiri dengan gambar baby kesayangan ku..yang sedang tidur masa otw balik rumah selepas majlis perkahwinan tersebut..apakah motif pegang perut n telinga itu?? janji comel.daa.

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin