Wednesday, August 18, 2010

JJCM lagi..

Minggu lepas we olls gi JJCM lagi..tapi oleh kerana dibulan puasa so JJCM jalan jalan cari makan tu di tukar ke jalan jalan cuci mata! ngam jugakan..hehe..



Ini gambar ku dgn si baby neidal yang berusia 3 bulan setengah..kecik kecik dah pandai angkat kening tau.. Uhh..kedua duanya berbaju merah konon.. oh ya,just nak bagitau u olls yang saya dan neidal ada appear in Pa&Ma website utk kolum 'Tahniah Bayi baru' sila klik di sini kalau nak tengok.. http://www.majalahpama.com.my/ then scroll bawah sekali..tengok awek yang pakai baju merah mcm dlm gambar ni ok..



Yang ni pula masa pegi ke Pavilion minggu lepas..hamboi dah pegi nak pegi lagi..rasanya dah jatuh chenta dengan Pavi..macam best je JJCM kat sana sebab banyak butik kegemaran ku..


Yiyen at ZARA Pavilion



Pameran kereta Jaguar..tak tahan melihatnya...


Kami sekeluarga!! kami bertiga in red..tapi papa pula in white..hmmm..



My sista! Yohana aka Cheng2..



Kelihatan model Coach sedang beraksi disitu..
*ehem sakit tekak*



Alzreil Neidal aka Ensemboy :)



Posing sebelum naik lift



At Small Paul By Paul Frank Pavi..



Yang ni dah tau dah gaya mesti overan..



Yiyen & Neidal



Yeah...



Ok..mari pulang dan dekat nak berbuka..daaa..minggu depan ada plan kesini lagi..harus shopping untuk raya..weehooo! ku tak sabar menunggunya!! Jom!!


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin