Sunday, August 15, 2010

My first Award!


Got an Award today!! Yippie..actually this is my frist time sampai tak tau nak buat apa dengan Award ni.. Thank you so much to Gee yang sudi bagi award ini..



I will link back this award to 11 of them n will give one to 1 of you..so kita tengok siapa yang kena! hehehe.. ok ape dapat award ni..tak sia sia menulis blog kan..

so here there are:

8. mamayiyen (i ler tu )
10. dLa
12. moon

Ok dah selesai tag semua.. *Sebelum letak link-link di atas , padamkan dulu link yang berada di no 1 . kemudian semua link yang tinggal dinaikkan 1 level seperti link no 2 menjadi no 1 dan seterusnya .

harap u olls happy with this award.. and Moon u're next :) Chill!

2 comments:

  1. ok dear , moon dah wat ...harap betul la ai buat tew hahhahah

    thanks dear

    ReplyDelete
  2. u're welkam moon...
    ok lah tu..sbb i sebenarnya pun xtau apa nk buat dgn award ni sbb 1st time dapat..

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin