Thursday, August 12, 2010

Baru i perasan..

Minggu lepas,masa membelek2 keyfob ku ini baru lah ai perasan yang rupanya ai ada keyfob jenama Balenciaga..U olls pernah tak tau jenama ni? cuba google image..Nak tau dari mana datangnya keyfob ni? jap lagi i cerita okeh..tengok gambar keyfob dulu..



Patutlah cantik dan special je feature keyfob ni..rupanya Balenciaga..Kalau u olls nak tau.ai dah dapat keyfob ni lama tau dah dekat setahun..dapat free pula tu..boleh tak perasan jenama dia..main gantung jer kat handbag ai..bila rasa curious dgnnya baru sibuk nak google..then i found this..

OMG dari Paris tu....ok sekarang ai nak cerita mana ai dapat barang ni...Tahun lepas masa tengah mid year sale..pegi lah jusco bukit tinggi,klang tu..then beli comforter set yang harga 700+ tu tapi after discount 70%,dapatlah harga sampai rm180..the SA cakap kat ai kalau beli comforter tu,dia bagi freegift....ai pun nak lah kalau ada benda2 free cenggini kan...but he said after bayar baru jumpa dia..ai pun gi lah bayar...after bayar jumpa dia n dia bagi satu bekas pouch hitam...macam dalam gambar di atas sekali tu..ai pun tengkiu je kat dia..dalam hati laa..ingatkan freegift apa siap komplen dalam hati konon :p



Dah dekat setahun simpan benda tu baru rasa nak belek2 then google image lagi..jumpa pula gambar ni..dan banyak gambar artis2 hollywood guna jenama ni untuk handbags diorang..quite pricey juga sebab google harga dalam 2-3k harga handbags nya.. kalau keyfob ni mau dalam ratusan juga ni gamaknya kan..tapi persoalannya dari mana pula SA ni dapat keyfob ni ye..sebab kat jusco rasanya xde jual jenama Balenciaga..i sangat curious..whatever it is ai memang beruntungsss...thank u SA....Lob u lah..


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin