Monday, August 2, 2010

Yiyen and Butterflies..

My dotter yiyen ni sangatlah suka dengan butterfly..i don't know why but dari dulu sampai sekarang mesti beli barang2 yang bermotifkan rama rama.....

See..siap suruh beli kepak butterfly utk birthday amirah hari tu..nasib baik ada sale hari tu..


Babyneidal pun nak berbutterfly :) hehe.. i bought it from cotton on..Mula mula tu xberapa perasan sangat yang yiyen suka rama2 tapi bila lihat semua ini baru lah tau yang dia ni memang suka sungguh dgn rama2..

Oh ini gambar yiyen posing masa ke wedding kawan ku sabtu lepas..tema purple gittew..see her brooch pun rama rama..ok lets see gambar2 di bawah ini..

Ini semua adalah hasil lukisan yiyen..yang comel sikit berbanding yang lain..sebab kaler penuh..

Yang ni yiyen kaler separuh jer..mungkin mood lari time tu..

Then this one pula siap ada box lagi di bawah lukisan tu..apa motif buat kotak tu pun tak tau la..

Kesemua lukisan2 ini bukan dilukis dalam sehari ye..berlainan hari..i found her drawing ni kat compartment meja yiyen..mula mula xperasan..bila susun buku2 yiyen hari tu baru perasan about this..one day,after amirah's birthday..i ask her birthday nanti nak cartoon character apa..than she replied..nak butterfly..xnak cartoon katanya...hmmm..terus excited nak deco Butterflies Birthday :) can't wait for Novembar 29th..


1 comment:

  1. mesti cute party tu nnt.. dah tau theme, leh la prepare awal kan?

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin