Saturday, July 31, 2010

Neidal ku 3 bulan sudah

Whoopssss!! ini Mamanya neidal..saja enterframe hehehe...just nak share di sini sbb suka sekali dengan baju itteww!! baru beli actually then terus pakai keesokkan harinya..baju tu sekali ye..maksud ku,baju bukan asing dengan cardigan nya..di jahit sekali..cantik dan murah pula tu..berbaloi dengan harganya :) kalau nak beli,silalah ke Jusco..yg ni ku beli di Jusco Bkt. Tinggi,Klang..Jenama Creme..certain baju siap ada 50% diskaun lagi..ayuk' cepatan ke sana! :)




Actually Neidal dah berusia 3 bulan masa 28 hb July lepas lagi..tapi oleh kerana kebizian yang amat.. xsempat nak ku update.. baby ku sekarang sudah 6.1kg..masa dukung pun dah terasa kelenguhan tangan yer..

Gambar ni di ambil masa ke klinik desa jalan kebun hari tu..injection for 3 month punya..tapi baru la ku terperasan yang neidal belum mengambil injection yang 2 bulan punya..so the JM, jururawat masyarakat, inject for the 2 month punya injection jer hari tu..kesian neidal...aku tersangatlah terlupa untuk injection 2 bulan itu..maaf ye JM di atas kealpaan itu :)

Atukneidal n neidal...serupa kan?? bakal pewaris ni kata bapaku...hehehehe...ni masa my family datang last week..

Yiyen dgn atuknya pula...ala ala manja gitu yiyen...sebab jarang jumpa that's why..masa ni hantar my family to the airport untuk balik sabah..

My parent with yiyen n amirah the birthday girl...they come to visit us last week n balik sabah last thursday. Only me n yiyen send them to the airport sebab papanya xdapat cuti..yiyen was really happy when meet all of them but she is so sad bila hantar ke airport hari tu..terus tanya bila nak balik sabah..siap tanya bulan n date sbb nak plot dalam calender..jangan tipu2 dengan yiyen ni..sebab bab2 matematik ni, very the clever one :)

1 comment:

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin