Tuesday, July 6, 2010

Shop pink with yiyen

Sabtu lepas,me n yiyen went to Jusco bkt tinggi Klang..hanya kami berdua je.Baby Neidal hantar ke taska n papanya ada kerja sikit.Tujuan ke sana adalah kerana ingin memenuhi permintaan adikku si cheng2 itu..ada barang dia nak minta tolong saya belikan..she still on training at PD now and they cannot skip from their course for 45 days...so saya kenalah tolong dia..dia transfer jer uwang thru maybank2u then off we go...


Upacara wajib..camwhore dalam kereta masa lampu merah! hahaha like mother like daughter!

Selim world gittew! sempat snap... Bukit Tinggi ke arah situ >>> >>> ye adik adik...

Dan lagi dan lagi dan lagi...oleh kerana lampu merah dekat 5 minit di sini..kami pun xlepaskan peluang menjadi model trafic light :)

ok lah dah sampai..parking memang sangat lengang..apa taknya..pukul 10+ am dah sampai sana mestilah xde orang lagi..di kesempatan ini,haruslah bergambar dengan si Puteh :) tapi dia malu2 lah..sikit je badan dia nak tunjuk..xpelah tunjuk muka boss dia dulu..

Terus ke booth Clinique ni sebab nanti nak beli barang2 kat supermarket jusco banyak so malas nak angkat2 barang yang berat itu..I bought 2 boxes of Clinique Sheer City Block SPF25 for Cheng2 here..itulah barang yang dia kirim tu sebenarnya..takut jadi dayang senandung kat PD.muahahah..katanya kawan2 yang tak pakai sunblock semua dah belang2 n dah jadi dayang senandung..the price for 1 SCB SPF25 is rm90..

Oleh kerana SA tu offer untuk jadi member, i pun terus lah sign up jadi member clinique..mana tau nanti ada free gift.best juga..i ni tak pernah pun guna barang2 clinique..kalau setakat sample tu adalah..SA ni pun bagilah sample kat i suruh cuba..and its quite good..nantilah nak cuba beli set dia one day..u olls yang pernah guna clinique ni boleh tak share dengan i? thank u..

Si SA yang peramah dan siap tunjuk the free gift kalau beli more than rm250,dapat make up case ni..tapi hari tu bought rm180 jer..malas lah nak tambah2 sbb belum ada keperluan lagi..kat rumah pun banyak lagi i punya krim2 segala tu..next time ye amoi :)

Dia ni tak sedar pun kena snap..jangan marah ye liang moi kalau nampak gambar ni..hehehe..

Semua dah settle,kami ke kedai roti dan kek lavendar dulu.sarapan kat sana dan terus ke supermarket jusco di Ground floor..masa ni dah dekat pukul 12 tghari..taska tutup pukul 2pm.so kami kena rush sebab nak amik Baby Neidal dari taska..beli2 semua groceries then balik terus..

Haa..driving for 15min from Jusco bkt tinggi tu je,dah sampai pun depan Taska d'Arief ni..selang beberapa biji rumah je ngan rumah we olls..so memang senang mengambil dan menghantar neidal everyday..ok lah that's all cerita me n yiyen gi shop pink last week..xde beli yang best2 pun sbb rushing..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin