Wednesday, July 14, 2010

Selesa semasa BF

Wah...lamanya xupdate...busy sekali.. oh ya,just nak info dari uolls mana nak dapatkan Nursing Poncho yang best dan berbaloi ye..yang gambar ni i ada jumpa dari one of the online shopping web..tapi mana tau ada lagi yang best dari ni..yang ni harga dia rm50+.is it ok for the price atau ada lagi yang murah dari ni? kalau ada cadangan mana nak beli bagitau ye..thanks..


untuk pengetahuan sedara sedari yang tak tau apa itu Nursing Poncho, NP ialah Breastfeeding cover dimana semasa kita ditempat awam,boleh lah gunakan ia untuk mengkaver si Baby yang sedang breastfeed.selesa lah sikit sebab saya ni segan nak bagi BF di tempat awam :p

2 comments:

  1. try site ni Bingo.. rm39.50.
    syok beli brg dr sini. hehhee...

    http://www.littlewhiz.com/pd-autumnz-nursing-poncho.cfm

    ReplyDelete
  2. kdg2 yg ada kat kedai tu, plain n boring.. kalau nak yg cantik2, leh tempahla kot..
    tp tak kisah sgt la kan, sbb nak cover je pun.. hehe, pakai corak2 karang akan attract org nengok plak.. hehe

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin