Tuesday, July 6, 2010

Beli disini best!!

Hari ni i nak promote blogshop kawan ku :) u olls di alu alukan untuk jump into their blog then kalau berkenan tu beli lah ye.. jangan risau pemilik blog ni mmg bestpren i so harus confident kalau beli.. here is her link




And one more..i nak promote blogshop for tudung pula..i dah pernah beli tudung syria di sini..the one yang i pakai dalam gambar ni pun di beli dari blogshop dia.. Hi Nini! ni i dah tolong promote blog u..my next purchase nak diskaun ye..hehehe.. :) u olls beli lah kat sini..model tudung dia cun! is that u nini? hehehe..this is the link:



yang ni model sambilan jer..hahaha..thats all.selamat menyopping guys!

2 comments:

  1. Thanks Ngo... Nnt aku kasi diskaun kih ;)

    ReplyDelete
  2. haha model sambilan pon cun gitu !! thanks akak !! nnt i bg diskaunn byk2222 !! tp kena beli byk jugak la.. hehehe !! :D

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin