Wednesday, August 17, 2011

Alzreil Neidal 1 year 4 months




Diam tak diam dah 17 hari kita berpuasa. Syukur Alhamdulillah yiyen tak pernah ponteng puasa lagi :)

Ensemboy saya ni pun dah masuk 16 bulan dah.. semakin ligat dan aktif sampai tak larat nak kejar dah. Sekejap naik sofa, sekejap Turun sofa -____- memang menguji keimanan.

Aktiviti gigit orang memang kebiasaan dia. mentang mentang gigi dah banyak.nak asah lah tu..

Paling tak tahan sekarang.. kalau gi shopping complex, neidal taknak duduk stroller. dia yang nak tolak stroller :D that's why kalau nak gi shopping, kena hantar dia ke taska dulu, kecuali wiken taska tutup. Kalau tak, mesti mama dia balik dengan tangan kosong sebab tak dapat memilih :)


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin