Thursday, August 25, 2011

Jumbo Gift Set from J & J



Salam semua..
semalam dapat email dari Johnson & Johnson suruh ambil Gift set ni as a token of appreciation on our appearance on J&J column kat majalah Parenthood July issue lepas..

Rasanya dalam RM70+ juga harga set ni. Harus bersyukur sebab dapat barang free kan :)
Boleh lah lepas beli barangan Neidal dalam sebulan dua ni..

Thanks to Ms Peggy sebab sudi jadikan kami model.. walaupun sekejap hehe..

See ya guys soon. banyak lagi nak cerita ni tapi masa mencemburui kita :D

sent from my iPhone


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin