Thursday, August 18, 2011

Buka puasa hari ke 18







Salam semua :)
Hari ni sempena cuti keje malam dapatlah masak lebih sikit untuk berbuka puasa bersama my bff :)
Masak pun yang simple simple je. Puasa lah katakan.. memang tak boleh rasa kan.. so saya main agak jer masa masak tadi.
Paling penting bahan bahan saya sediakan seawal 1.30pm dan start masak around 4pm :)
Lauk pauk tadi ialah, Udang masak cili padi, sayur campur, sup telur, tempura ayam, ayam msk merah & pulut panggang (yg ni je beli) puding peach, air bandung soda, buah pisang & biskut raya :) haruss nak juga biskut raya terselit :D
Bff siap ada bwk whole cake from su's cake lagi. memang terbaekk dan sedap! btw our picture xdapat lagi nak upload kat sini sbb satu gambar je bole guna via email ni. maybe next entry saya up kan ye..
so what u guys eat for Iftaar day 18 tadi? share lah dgn saya.. jangan malu malu :)

Love, Mamayiyen



No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin