Saturday, August 20, 2011

Siapakah si Doraemon comel ini?


Hehe..macam best je bila tengok gambar ni.. tapi siapakah gerangan di sebalik baju Doraemon ittew? siap naik basikal pink lagi :D



cer teka?

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



Cak! Siapa lagi kalau bukan si ensemboy saya ni.. Baju ni actually emak saya yang belikan untuk Neidal masa diorang gi Beijing hari tu kalau tak silap sayalah.. Basikal tu pun basikal baru Neidal yg nenek dia juga belikan :) Thanks ma!



Dah lama tak pakaikan baju ni.. bila yiyen jumpa baju ni dalam almari, terus suruh adik dia pakai baju ni.. sekali butang bahagian bawah dah tak boleh nak kancing -____- Neidal ternyata dah debab!



Cuba sedaya upaya nak buka hood tu tapi tak berhasil..



Lastly.. mama tolong buka hood ni pleaseeeee... ciannn diaaaaaa... ok mama buka ye... depan basikal dia tu ada patung panda.. tapi sekejap je dah di cabut oleh Neidal.. pantang nampak benda benda macam tu.. hmmmm... Neidal Neidal....




No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin