Monday, August 29, 2011

Baju Raya Mamayiyen :)



Ok hari ni secara eksklusif saya dedahkan baju raya saya tahun ni. hehe macam bersalah pula baju raya ni kan :D

Its ok. InsyaAllah kalau esok raya dah boleh pakai dah baju ni :) so boleh la reveal kat sini.. kat fb pun macam nak reveal jer.. hehe..

Sharing is caring kan.. so boleh la ye.. Actually ada 4 baju raya tahun ni.. yang satu tak sempat snap. yang tu cotton polka dots biru :)

Tema tahun ni pink, sampai 2 baju pink.. tapi untuk raya pertama nak pakai yg kaftan tu dulu sebab baju yiyen pun shocking pink..

Uolls punya baju raya tema kaler apa tahun ni? share dengan saya pleaseeee..

sent from my iPhone


2 comments:

  1. salam lebaran!!!
    mommie kenan yg biru turqoise tu, shanteekkkk sgt!!!

    ReplyDelete
  2. hi leily :) baju turquoise tu mmg cantikkk :) adik kita yg belikan.. ada banyak lagi. nanti kita jual kat blog :)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin