Sunday, August 28, 2011

MADEMOISELLE RIVERA ku dah sampai!



Oleh kerana terlalu happy, saya harus update belog malam ni.. walaupun tengah dalam mode packing barang nak balik kampung esok :) Uolls pasti pernah terbaca pasal entry jam tangan saya kan.. Haaa... inilah dia sebenarnya yang saya order tu :)


Cantik tak? Mademoiselle Rivera nama model jam tangan ni.. gambar diambil dari MBMJ website..


Manis je saya tengok jam tangan ni..hehehe..


Suka sekali!


Harga dalam website dia is USD175


Belakang jam


Oh tak sabar nak pakai besok :D


Marc by Marc Jacobs




Terima Kasih kerana telah memenuhi impian ku untuk memiliki jam tangan ini ye Papa :) dan juga to my dearie BPP yang bersusah payah order jam ni dari US :) thank u Wynn!

p/s: Berhari raya dengan Jam Tangan BARUUUU tahun ni..yeahhh!!!


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin