Friday, August 19, 2011

Baju raya untuk sepupu sepapat :)



Setiap tahun without fail saya mesti teruja nak belikan sepupu2 yiyen baju sedondon untuk di pakai masa petang raya :)

Biasalah budak budak, kalau dah petang dah taknak pakai baju kurung dah.. kecualilah ada open house yang nak dihadiri..

So, saya dah siap siap belikan 4 baju minnie mouse kaler pink ni mengikut tema baju raya tahun ni :) cute tak? rm18 je sehelai after discount.

Baju ni utk Uda, Udi, Yiyen of course & Amirah :) utk Adam saya belikan baju mickey mouse kaler biru. pink xde.. lagi pun lelaki mesti taknak pakai pink kan :D

Baju neidal pun dah beli sikit.. Sabtu ni kena gi shopping sikit & kuih raya pun kena beli. seminggu lagi nak balik kampung ni weih!! kuih raya dah beli sikit, tapi nak kena top up sbb dh kurang :D saya lah yg makan tu.. masa buka puasa. ngeh ngeh..



No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin