Saturday, August 27, 2011

Kasut raya Neidal.





Yeay! setelah penat tawaf satu Sunway Pyramid tadi, akhirnya jumpa juga dengan kasut yang sesuai dengan Neidal.

Sebenarnya banyak juga yang berkenan tapi sekali check, takde saiz pula.
Hari ni kira last day shopping raya sebab besok nak balik ke kampung halaman dah :) yahoo!
Kiranya barang yang nak beli dah beli tadi. Puas hati jugalah walaupun penat berjalan. Sempat jugalah terbeli baju baru untuk diri sendiri.. walaupun tak rancang nak beli baju.. ewww! esok nak pakai!! hehehe..
Ok. berbalik kepada kasut Neidal ni.. Papa yang belikan :) harga dia RM150 beli kat Adidas tingkat F1 Sunway Pyramid. Hamboi kecik kecik dah pakai kasut mahal tau..yang penting puas hati..

sent from my iPhone

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin