Friday, August 26, 2011

Pendant comel :)




Salam,
Cantik tak loket ni? Memang cantik kan.. hehe.. Loket ni bukan loket saya tapi loket yang saya beli khas untuk hadiah harijadi sahabat karib yang menyambut hari kelahirannya yang ke 30 bulan ni.. Happy sangat bila dia suka dengan loket ni..

Just nak share dengan u guys la the design manatau ada yang berkenan kan. boleh gi Habib tu sekarang juga untuk beli :) terutamanya untuk sesiapa yang memang suka tukar tukar loket tu..harusss..

sent from my iPhone

2 comments:

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin