Thursday, August 11, 2011

Makan Tutti Frutti





Salam Ramadhan ke 11 dear readers..
Bestnye sambil keje boleh update blog ni.. tapi ofkos guna cik ipoon ler :)
Sambil sambil tengok gambar tadi. jumpa gambar ni.. saja nak share gambar ni dengan uolls :) Yummy betul la ice cream yogurt ni. keliuran sudah time time puasa ni.. uolls dah pernah rasa ke Tutti Frutti ni? sedap tak?

Sent from my iPhone

2 comments:

  1. hai kak yati. I dah penah makan tutti frutti ni-flavor choc & vanilla. sedap! suka sangat. dia tak rasa masam macam yogurt yang usually di jual. next time nak try flavor lain pulak.


    actually I'm one of the silent reader kat blog akak. suka baca ur post. suka shopping jugak..he he he..bila akak tulis pasal tutti frutti, terus rasa nak komen something kat sini. :)


    I letak ur blog link kat my blog. boleh yer?


    This is my link http://moledikaki.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. hi miss noure..
    thanks sbb sudi baca blog akak :)
    saya menulis pun kalau ada masa terluang..

    tutti futti ni memang sedap kan.. akak plg suka yang choc dgn oreo flavour..

    thanks sbb sudi letak akak punye blog link at ur blog :)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin