Friday, August 5, 2011

Sandal baru yang selesa





Dah lama rasanya tak beli sandal. Minggu lepas temankan mak shopping kat Sunway Pyramid, then masuk ke Jusco, bahagian sandal & beg tangan tu.. mata tertumpu pada leopard printed sandal ni. Jahitan pada sandal nampak kemas.

Try punya try, rasa selesa & macam sesuai pada kaki :)
Tengok harga, RM55+ then ada pula 50% diskaun pula! omg! nak beli nak beli!
Terus angkat satu ke kaunter dan bayar :) memang tak di rancang. sebenarnya saya tengah cari satu barang tapi belum ada lagi yang berkenan. nantilah kalau betul betul tak jumpa, saya akan buat entry pasal barang tu..

Its a birthday wishlist sebenarnya :) apa apa pun bila pakai sandal ni rasa best sangat. kaki pun tak sakit. Jenama Hawkewe. Tak pasti brand apa tapi rasanya satu company dengan Larrie.
cun kan?



No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin