Wednesday, August 3, 2011

JJCM ke Ikea Lagi!


Dua minggu lepas weolls ke Ikea sebab dah lama katanyer dah tak pegi Ikea :) kebetulan pula minggu sale theyolls..so apa lagi. bersemangatlah kami ke sana.



Dalam kereta otw ke Subang. hantar adik. dia tak join weolls sbb ada agenda lain. see neidal happy di apit oleh mama dan auntie ceceng dia..



Sampai je Ikea terus ke kedai dia. Nampak Daim cake ni, terus snap! jap lagi nak makan kat restoren Ikea tu.. kek ni memang menjadi idaman kalbu ku.memang tak sah kalau tak makan Daim kek ni kalau ke Ikea.



Yiyen at World Environment Day 2011, Ikea



Sesi mewarna mural bersama kanak kanak lain.



Kanak kanak memang excited kalau colouring session..



by Saito College & School of Design



Yiyen :)



Neidal dengan air soyanya :)



suasana masa Environment Day kat Ikea hari tu..



Sale!



Ni lagi best! RM29 jer lampu lampu comel ni..



Work is only one part of your life!



Pelajar Saito sedang buat promosi pasal Environment Day tu



Kerusi sale RM39 jer



Yiyen suruh snap masa dia masuk dalam ni :D



Budak yang tak reti duduk diam..



Ke hulu ke hilir kejar budak ni..



Siap panjat katil lagi diorang ni..



ok baru sempat nak snap bersama anak anak :)



Naik sofa pula..



Neidal excited panjat barang barang Ikea..



bergambar lagi -____-



Ikea ni memang kreatif! siap susun beg biru theyolls ni sampai jadi LOVE!



Tiba masa untuk makan pula..
hidangan wajib saya dan papa ialah chicken leg tu dan daim cake. yiyen pula spaghetti :)



Yummy!!
sorrylah keluarkan entry ni di bulan puase. xpe xpe uolls bole gi Ikea buka puase kat sana ye :)
happy fasting month uolls!


p/s: Yiyen dah puasa 3 hari penuh :) syukur Alhamdulillah..


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin