Tuesday, August 9, 2011

Buah hati pengarang jantung





Salam semua..dah lama rasanya tak letak gambar yiyen & neidal sekali dalam blog ni. gambar ni diambil masa nak gi casting sabtu lepas.
Yiyen Alhamdulillah dah berpuasa penuh seminggu since 1st day puasa lagi.. nampak gayanya anak mama yang seorang ni semakin matang dari usianya :)

Neidal pula ofkos tak puasa tapi semakin aktif dan nakal :) Neidal is actually setahun 3 bulan dah..
keaktifan dia sangat terserlah sebab yiyen dulu bukan macam ni. Bayangkan raga yang berisi kain dah cuci pun neidal boleh angkat -_____- berat tu.. macam incredible hulk pun ada neidal ni.

hehehe.. ape ape pun yang penting anak mama semuanya sihat walafiat. taknak demam demam dan sakit sakit ye..
InsyaAllah..

sent from my iPhone



No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin